reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mi Piguła dziadowska dała 0,4×19@##$%#@!$%%.
Jutro wyśle M do apteki.
Dzienks!

Mi tez w jednej aptece takie dała i jak porównałam je w domu z tymi,które miałam w domu,to mi się ciepło zrobiło [emoji4] Nie użyłam ani jednej [emoji1] Tylko iniekcyjnych używam tak jak @dżoasia i siniaki miewam bardzo malutkie ( i tylko po jednej stronie pępka),bardziej meczy ten ból i wrażliwość na dotyk.

reklama
Witam jeśli mogę chciałbym się dołączyć.Podczytuje Was od kilku dni ale brakowało mi odwagi by odrazu napisać.Opowiem w skrócie moja historie mam już jedno dzieciątko po in vitro ma 2,5 roku chłopczyk o imieniu Oliwier teraz staramy się o rodzeństwo dla niego.Inna metoda po za in vitro nie wchodzi w grę ponieważ kilka lat temu miałam ciążę po za maciczna i straciłam jajowod a drugi jest nie drozny.Mialam juz jeden crio transfer w październiku 2017 ale niestety nie chciał z nami zostać.Na przełomie grudnia\stycznia podchodzilismy od nowa do całej procedury i w poniedziałek miałam transfer 3 dniowego zarodka.Jak narazie nic nie odczuwam prócz bolacych piersi.Jak dzisiaj przeczytałam ze któraś Was zrobiła test a w poniedziałek miała transfer to teraz mnie też korci.Tylko nie wiem czy jest sens bo pewnie może nie wyjść.
Witaj :) garuluje synka :) i trzymam kciuki za rodzenstwo. Transfer mialam we wtorek ale 5 dniowy byl zarodek.. z trzydniowym to sie wstrzymaj bo to za szybko jednak...

Witam jeśli mogę chciałbym się dołączyć.Podczytuje Was od kilku dni ale brakowało mi odwagi by odrazu napisać.Opowiem w skrócie moja historie mam już jedno dzieciątko po in vitro ma 2,5 roku chłopczyk o imieniu Oliwier teraz staramy się o rodzeństwo dla niego.Inna metoda po za in vitro nie wchodzi w grę ponieważ kilka lat temu miałam ciążę po za maciczna i straciłam jajowod a drugi jest nie drozny.Mialam juz jeden crio transfer w październiku 2017 ale niestety nie chciał z nami zostać.Na przełomie grudnia\stycznia podchodzilismy od nowa do całej procedury i w poniedziałek miałam transfer 3 dniowego zarodka.Jak narazie nic nie odczuwam prócz bolacych piersi.Jak dzisiaj przeczytałam ze któraś Was zrobiła test a w poniedziałek miała transfer to teraz mnie też korci.Tylko nie wiem czy jest sens bo pewnie może nie wyjść.
Witaj w naszym gronie ;)

Dziewczyny, jak myślicie, mogę się na noc posmarować maścią vicks? Zawsze mi pomagała przespać spokojnie całą noc, gdy męczył mnie kaszel... Niby jest napisane w ulotce, że tak :-\ ale jak mam zaszkodzić komuś to wolę nie

cześć dziewczyny. podczytuje was trochę ...mam pytanie do dziewczyn z Krakowa. W ktorej aptece kupujecie leki do stymulacji?pozdrawiam

Mam dokładnie taka sama sytuację, wcześniej inne zastrzyki z cieńsza igłą i nie było śladu, teraz mam jednego wielkości pięści :-) parę mniejszych i wiele śladów po ukłuciu, więc się nie przejmuj
Też stwierdzam że siniaki po tym zastrzyku to normalka- wg mnie ma on strasznie tępe igły. Przy poprzednich transferach wstrzykiwalam go do innej strzykawki z kupowałam małą igłe- było lepiej ;)

reklama
Do góry