Będziesz szła krótkim protokołem przy endometriozie? Jakie masz amh?Lecze sie w gamecie w Rzgowie. Mam 36 lat,wiec czas nagli. Niby jest w miare ok,tzn.mialam wysoka prolaktyne,ale juz jest dobrze. Podczas laparoskopii wyszla endometrioza 1 stopnia,ale ogniska zostaly od razu rozbite. Jednak 3 iui sie nie udaly. Teraz biore estrofem i czekam na okres. Wtedy wizyta i pewnie zaraz stumulacja..?A Ty w którym dniu cyklu zaczynalas stymulacje? W którym punkcja,transfer? Nie wiem czego się spodziewać,a w pracy tak ciezko bedzie to ogarnac...
reklama
Tysiek777
Fanka BB :)
Ja przy CP nie miałam ani bólu, ani krwawienia. Ale dosc szybko ją wykryli.Przy CP toni możliwe jest krwawienie i przede wszystkim ból, silny ból.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
W
Podczytywalam Was od wczoraj i widze,ze Dziewczyny sa naprawdę bardzo miłe i chętne do pomocy :-) Takze dobrze trafilam :-)
Tym iui to się w ogóle nie przejmuj, bo teraz odchodzi się od tego przy endometriozie, Twój przypadek przypomina trochę moj, a teraz jestem po 1 udanym ivf, trzymam za Ciebie kciukiPodczytywalam Was od wczoraj i widze,ze Dziewczyny sa naprawdę bardzo miłe i chętne do pomocy :-) Takze dobrze trafilam :-)
gosia321
Ja jednak obstawiam jednego leniucha. Ktory to dzis dzien ?Dziewczyny u mnie dzis beta 80. Ocipiec idzie...
jasani
@dżoasia ja na Twoim miejscu nie oznaczałabym tak seryjnie tej bety tylko poczekała z tydzień i wtedy. Na większych wartościach lepiej się interpretuje przyrosty. Nerwy w tym wszystkim też nie pomagają a stwarzasz ich sobie niemało.Nie budzi sie. Caly czas gdzies tam sie tli...
Ale jednak strach jest wiekszy.
Dziewczyny napiszcie mi jakie mialyscie objawy przy cp, na co zwracac uwage, co mnie powinno niepokoic.
Poki co to u mi tylko cycki wywalilo i macicy mnie cos tak kluje nieprzyjemnie. No i brzuch mam taki... jakby twardy, niby boli niby nie... sama.nie wiem.jak to opisac.
Poprzednio jak pecherzyki byly w macicy to inaczej to odczuwalam.
Oczekiwanie2017
Nie budzi sie. Caly czas gdzies tam sie tli...
Ale jednak strach jest wiekszy.
Dziewczyny napiszcie mi jakie mialyscie objawy przy cp, na co zwracac uwage, co mnie powinno niepokoic.
Poki co to u mi tylko cycki wywalilo i macicy mnie cos tak kluje nieprzyjemnie. No i brzuch mam taki... jakby twardy, niby boli niby nie... sama.nie wiem.jak to opisac.
Poprzednio jak pecherzyki byly w macicy to inaczej to odczuwalam.
Ja przy pierwszej cp nie miałam żadnych niepokojących objawow (żadnego bólu, plamienia, krwawienia, itp.), niestety bety nie bafalam wtedy więc nie wiem jak przyrastala.
Przy drugiej beta przyrastala książkowo oprócz jednorazowego sporego spadku (potem znów ładnie się podwajala). Ale tu już miałam plamienia brązowe i jak przy becie 1000 nie było widać pęcherzyka w macicy to od razu profilaktycznie do szpitala poszłam.
nadziejaprzedewszystkim
Dzień dobry Dziewczyny. Życzę Wam dobrego dnia! W końcu niedziela. I Orkiestra gra - by te bety strzelały w górę jak te fajerwerki dzisiejsze.
hope322
Ja lecze sie w DK i tutaj tez nie bierze sie nospy. Pytalam swojego lekarza o ten lek (podalam sklad, bo nospy w dk nie ma) to powiedziala, ze ona tego leku nie rekomenduje i mam nie brac. Magnez tez tylko po badaniach. Ja mam magnez w zestawie witamin, ktory mi polecala brac, wiec tez pewnie dlatego jak chce brac wiecej to mam zrobic badania. Nic na wlasna reke.A bralas nospe na wlasna reke? Albo cos innego?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Doris30:-)
Dziewczyny udanego spotkania życzę :-) @Tysiek777 trzymam kciuki i za ciebie a co do nospy to nie brałam. Wczoraj o 23.30 musiałam iść coś zjeść a tak mi się chciało pieczonego kurczaka że aż do dziś mi się marzy .
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Podziel się: