Sie zrobi.Jak dorwe to nie puszcze[emoji6]Dzień dobry KobityWspaniałego dnia życzę
Dziewczyny miłego spotkania dzisiaj-usciskajcie proszę ode mnie @labelladurmiente
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sie zrobi.Jak dorwe to nie puszcze[emoji6]Dzień dobry KobityWspaniałego dnia życzę
Dziewczyny miłego spotkania dzisiaj-usciskajcie proszę ode mnie @labelladurmiente
A nie ma bo zapomnialy my wpisac spotkanka na szczycie 3 wojowniczek na sniadanku [emoji16]
Jaram sie jak nastolatka randka [emoji16]
Oki oby sie zbuki wziely i nie trafily[emoji5]Zacznijcie dzien w dobrym humorze - zamowcie se jaja na sniadanie
Haha no to by byly jeszcze wieksze jajaOki oby sie zbuki wziely i nie trafily[emoji5]
Postaramy sie hahahaNo tak-Wasze spotkanie też jest mega ważnym wydarzeniem. Taka grupa się spotyka, że aż pozazdrościć . Udanego spotkania, dużo śmiechu, radości, tylko pozytywnych rozmów, nie obgadajcie nas za bardzo .
Postaramy sie hahaha
My tez sie spotkamy niech tylko Was dogonie [emoji4] w sensie Ciebie i Walczaca[emoji4]
Wzrost w normie tylko małe wartości :/ ja nic nie wiem... nie wiem co o tym myśleć :/Dziewczyny u mnie dzis beta 80. Ocipiec idzie...
Ja również się z tym zgadzam,ja na poście byłam co prawda 3 tygodnie ale wyniki badań znacznie się poprawiły.Dodam ze wyszłam z postu jak trzeba i przeżuciłam sie na zdrowe żywienie i efekt jojo jak narazie mnie nie dopadł.a diete zakończyłam prawie rok temu.Osoba ktora to pisala powinna wiecej poczytac o diecie bo sa tam zbdury. Np. To ze dabrowska proponuje 3 posilki. Dabrowska w swojej ksiazce pisze ze nie ma ograniczen ilosciowych. Ba nawet zaznacza ze im wiecej jemy ale produktow dozwolonych tym lepiej bo szybciej nastapi proces oczyszczania organizmu.
Po drugie lekarze obawiaja sie ze dlugotrwale stosowanie diety moze pogorszyc zdrowie...No wiec dabrowska pisze wyraznie pisze ile mozna stosowac dietę. Max 6 tyg. I to max 2 razy w roku lub dzien w tygodniu. przez rok. Wiec skoro lekarka nie zaleca dluzszego jej stosowania to jest ku temu powod wiec inni lekarze Ameryki nie odkryli.
Co do pogorszenia stanu wlosow czy paznokci..tu akurat jest zupelnie odwrotnie bo ich stan sie poprawia i wiem to z autopsji[emoji5]
Jej dieta zostala nazwana postem daniela. Kosciol je uznal by czegos co jest szkodliwe tak sadze. Mam ochote ja zrobic ponownie ale teraz sa kiepskie warzywa. Wyniki krwi mialam po niej super..
Przy CP toni możliwe jest krwawienie i przede wszystkim ból, silny ból.Nie budzi sie. Caly czas gdzies tam sie tli...
Ale jednak strach jest wiekszy.
Dziewczyny napiszcie mi jakie mialyscie objawy przy cp, na co zwracac uwage, co mnie powinno niepokoic.
Poki co to u mi tylko cycki wywalilo i macicy mnie cos tak kluje nieprzyjemnie. No i brzuch mam taki... jakby twardy, niby boli niby nie... sama.nie wiem.jak to opisac.
Poprzednio jak pecherzyki byly w macicy to inaczej to odczuwalam.