reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki, dziś nie ma wizyt w kalendarzu (miałam wczoraj wrzucić go mimo wszystko, ale zostałam u mamy i dziś to zrobię wieczorem, żebyście posprawdzaly wizyty i ewentualnie się dopisaly).
Za @dżoasia , której nie było w kalendarzu wiadomo,że trzymamy kciuki.
Może któraś z transferujacych ostatnio dziewczyn zdecyduje się na betę lub test to też trzymamy kciuki, żeby okazały się pozytywne :)

[emoji41] cholerka nadzieja się budzi

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Nie budzi sie. Caly czas gdzies tam sie tli...
Ale jednak strach jest wiekszy.
Dziewczyny napiszcie mi jakie mialyscie objawy przy cp, na co zwracac uwage, co mnie powinno niepokoic.
Poki co to u mi tylko cycki wywalilo i macicy mnie cos tak kluje nieprzyjemnie. No i brzuch mam taki... jakby twardy, niby boli niby nie... sama.nie wiem.jak to opisac.
Poprzednio jak pecherzyki byly w macicy to inaczej to odczuwalam.

Dziewczynki, dziś nie ma wizyt w kalendarzu (miałam wczoraj wrzucić go mimo wszystko, ale zostałam u mamy i dziś to zrobię wieczorem, żebyście posprawdzaly wizyty i ewentualnie się dopisaly).
Za @dżoasia , której nie było w kalendarzu wiadomo,że trzymamy kciuki.
Może któraś z transferujacych ostatnio dziewczyn zdecyduje się na betę lub test to też trzymamy kciuki, żeby okazały się pozytywne :)
A nie ma bo zapomnialy my wpisac spotkanka na szczycie 3 wojowniczek na sniadanku [emoji16]
Jaram sie jak nastolatka randka [emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry