reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja w podrozy juz od godziny i nie wiem czy manadatu nie dostane [emoji51] tato mi wczoraj kupil bilet na pociag ale zamiast na mnie to na bilecie jest jego imie, choc mi mowi ze woisywal moje dane ale niby jego konto!
Pani zabrala bilet i mowi ze bilet jest niewazny, ze niby to grozi mandatem 650zl!!! no ale nie wiem bo poszla i jej nie ma!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

???
Nawet nie wiedziałam, że bilety pkp są imienne :p
Chyba dawno pociągiem nie jechałam:D
Miłego spotkania Wam życzę i oby obyło się bez mandatu :)

reklama
Wizytę mam dopiero 22.01. i wtedy bede miała okazję porozmawiać o zarodkach. Ogólnie jakoś mam mało tych wizyt. Czy może się schizuję?
Miałam tylko wizytę po nieudanym transferze i dostałam wtedy receptę na estrofem i zalecenia co do stosowania leków oraz zalecenie o stawieniu się na kolejnej wizycie między 11 a 13 dniem cyklu. Tak więc łykam estrofem oraz acard i dostaję do głowy. ;)

Nic się nie martw. Masz tyle wizyt ile trzeba. Teraz dbaj by endo ładnie rosło (winko, orzechy). Jak na wizycie 22 lekarz stwierdzi że jest już ok, to włączy progesteron i kolejna wizyta - transfer :)

Powiem na moim przykładzie. Betę w 11dpt miałam 34, 14dpt 147, 16dpt 477. Głowa do góry i beta ładnie będzie przyrastać :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie sie strasznie to wszystko slimaczy. Jak z tego bedzie zdrowe dziecko to bede Bogu wiele winna. Poki co modle sie zeby to byla taczrj cb niz cp. Ehh... Jutro zadzeonie do kliniki i napisze do tej mojej zaufanej gin.

reklama
Do góry