Dzieki ju czyta[emoji5]Tu znalazłam dość dobry i rzeczowy artykuł.
Link do: 5 faktów diety dr Dąbrowskiej, które niepokoją lekarzy
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki ju czyta[emoji5]Tu znalazłam dość dobry i rzeczowy artykuł.
@Tysiek777 ja też nie mam żadnych dodatkowych leków a leczenie mam w AustriiRobię ivf w Niemczech, ani przy pierwszym transferze ani przy krio, poza hormonami i ciążowymi witaminami lekarka nie przepisywala mi innych leków, w stylu nospa czy relanium. Ale z tego co juz przeczytalam na forum, jak najwiekszy sens ma ich zażywanie, szczegolnie ze przy poprzednich razach mialam skurcze. Tylko co mam lekarce powiedziec? Ze w Polsce biorą, to i ja chce. Malo to przekonywujace. A bez jej wiedzy nie bardzo chce to brac.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Osoba ktora to pisala powinna wiecej poczytac o diecie bo sa tam zbdury. Np. To ze dabrowska proponuje 3 posilki. Dabrowska w swojej ksiazce pisze ze nie ma ograniczen ilosciowych. Ba nawet zaznacza ze im wiecej jemy ale produktow dozwolonych tym lepiej bo szybciej nastapi proces oczyszczania organizmu.Tu znalazłam dość dobry i rzeczowy artykuł.
I ja mam córeczke z Gamety a teraz też walczymy o rodzeństwo. Już 9 miesięcy się wszystko wlecze. Jak na razie mieliśmy trzy transfery bez powodzenia niestety.U kogo sie leczysz? Powiem Ci ze dzięki gamecie mam 5 letniego synka a teraz walczymy o rodzeństwo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To może i ja jeszcze jedna wezmę . Będę lepiej spała.
A bralas nospe na wlasna reke? Albo cos innego?@Tysiek777 ja też nie mam żadnych dodatkowych leków a leczenie mam w Austrii
Jezeli jedziesz pierwszy raz no to najpierw wizyta u niego, wywiad, i jesli stwierdzi po badaniu krwi ze potrzebujesz szczepien no to 3 szczepienia co 3 tygodnie.Co ile musisz pojawiać? Jakie badania trzeba zrobić? On zleca czy już musisz mieć komplet?
Nic tylko to co mi dali. Za pierwszym razem miałam tylko Progesteron a teraz mam progesteron i proginova Mitte to jest chyba estradiol. Ale nie jestem pewna. Dziś miałam ochotę na pieczonego kurczaka 5dpt chyba dobrze liczę bo w poniedziałek miałam transferA bralas nospe na wlasna reke? Albo cos innego?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom