reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A umie tyle że katar pełna para. Wczoraj tak się śmiałam że chyba pęcherz mi nie trzyma bo puszczam jakas wode :D a Tak to przy apikacji luteina to cały czas mam brązowo zabarwiona Stara luteina. ale się zastanawiam czy może plyciej nie aplikować np palcem. A jak Ty ? A @Murawa jak?
Oznaki dobre masz - chyba mplantacji Co??? :D
Ja przedwczoraj miałam taki chlust,że całe uda w Luteinie ale samej wody.Nie mam plamien-zreszta przy ostatniej cb też nie miałam...
Poza tym czuję się jak jedna wielka kupa g***a:D

reklama
Dziewczyny ja mam jeszcze Cetrotide 0,25 dwa zastrzyki jakby,któraś z Was była zainteresowana - 65zl za szt wychodzi.Moge wysłać,bo nie wymaga lodówki.

U mnie Crinone tez nadal zabrudzony,ale wkładka czysta.Juz stres mi przeszedł,wiec to najważniejsze.Mam nadzieje,ze do jutra plamienia się skończą.

Mam pytanie do dziewczyn,które miewały zabrudzony Crinone lub Lutinusa(bez aktywnego krwawienia)-jak długo sie to u Was utrzymywało?

Hihi odpoczywaj ja narazie w pracy w sumie to nic się nie zmieniło dziś trochę dziwnie ale przeżyje. Spać mi się chce ale o 15 mam przerwę to może nie usne.

Trochę zazdroszczę Ci tej pracy ale H mnie takie nerwy,że nie chcę ryzykować...
Aczkolwiek straszliwie męczy mnie to bezrobocie-nie umiem odpoczywać...
I do tego stresuje się już (swirowanko czas zacząć :p ),że nic z tego nie wyjdzie:(

Ja aplikuje palcem trochę poleze i wstaje do roboty :D hihi ja ostatnio kichlam i się posikalam :p u mnie żadnych plamień choć teraz tak jakby mnie ciągnęło na okres ale zobaczymy jak to będzie. Już bym test robiła ufff :rolleyes: po transferze wtorek i środa coś tam czułam ale pewnie wyobraźnia figle płata. :biggrin2:
Nie no wiesz tonie posikanie tyle tylko że mokro tak jakoś. ehhhh doczekać się nie mogę testowania :/

Oznaki dobre masz - chyba mplantacji Co??? :D
Ja przedwczoraj miałam taki chlust,że całe uda w Luteinie ale samej wody.Nie mam plamien-zreszta przy ostatniej cb też nie miałam...
Poza tym czuję się jak jedna wielka kupa g***a:D
jeszcze trochę i się okaże. dziś poszłam do apteki po strzykawki i igly do prolutexu a w aptece do mnie że takich nie mają:D a ja na to ale rodzynki w czekoladzie sa?! Kobitka że tak po 13 zł:D zrobilam minę i wyszłam. Czaicie ? przecież to skandal :/

jeszcze trochę i się okaże. dziś poszłam do apteki po strzykawki i igly do prolutexu a w aptece do mnie że takich nie mają:D a ja na to ale rodzynki w czekoladzie sa?! Kobitka że tak po 13 zł:D zrobilam minę i wyszłam. Czaicie ? przecież to skandal :/
No SKANDAL,SKANDAL!!!szczególnie te rodzynki w czekoladzie :p :D

reklama
Do góry