reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A umie tyle że katar pełna para. Wczoraj tak się śmiałam że chyba pęcherz mi nie trzyma bo puszczam jakas wode :D a Tak to przy apikacji luteina to cały czas mam brązowo zabarwiona Stara luteina. ale się zastanawiam czy może plyciej nie aplikować np palcem. A jak Ty ? A @Murawa jak?
Oznaki dobre masz - chyba mplantacji Co??? :D
Ja przedwczoraj miałam taki chlust,że całe uda w Luteinie ale samej wody.Nie mam plamien-zreszta przy ostatniej cb też nie miałam...
Poza tym czuję się jak jedna wielka kupa g***a:D

reklama
Dziewczyny ja mam jeszcze Cetrotide 0,25 dwa zastrzyki jakby,któraś z Was była zainteresowana - 65zl za szt wychodzi.Moge wysłać,bo nie wymaga lodówki.

U mnie Crinone tez nadal zabrudzony,ale wkładka czysta.Juz stres mi przeszedł,wiec to najważniejsze.Mam nadzieje,ze do jutra plamienia się skończą.

Mam pytanie do dziewczyn,które miewały zabrudzony Crinone lub Lutinusa(bez aktywnego krwawienia)-jak długo sie to u Was utrzymywało?

Hihi odpoczywaj ja narazie w pracy w sumie to nic się nie zmieniło dziś trochę dziwnie ale przeżyje. Spać mi się chce ale o 15 mam przerwę to może nie usne.

Trochę zazdroszczę Ci tej pracy ale H mnie takie nerwy,że nie chcę ryzykować...
Aczkolwiek straszliwie męczy mnie to bezrobocie-nie umiem odpoczywać...
I do tego stresuje się już (swirowanko czas zacząć :p ),że nic z tego nie wyjdzie:(

Ja aplikuje palcem trochę poleze i wstaje do roboty :D hihi ja ostatnio kichlam i się posikalam :p u mnie żadnych plamień choć teraz tak jakby mnie ciągnęło na okres ale zobaczymy jak to będzie. Już bym test robiła ufff :rolleyes: po transferze wtorek i środa coś tam czułam ale pewnie wyobraźnia figle płata. :biggrin2:
Nie no wiesz tonie posikanie tyle tylko że mokro tak jakoś. ehhhh doczekać się nie mogę testowania :/

Oznaki dobre masz - chyba mplantacji Co??? :D
Ja przedwczoraj miałam taki chlust,że całe uda w Luteinie ale samej wody.Nie mam plamien-zreszta przy ostatniej cb też nie miałam...
Poza tym czuję się jak jedna wielka kupa g***a:D
jeszcze trochę i się okaże. dziś poszłam do apteki po strzykawki i igly do prolutexu a w aptece do mnie że takich nie mają:D a ja na to ale rodzynki w czekoladzie sa?! Kobitka że tak po 13 zł:D zrobilam minę i wyszłam. Czaicie ? przecież to skandal :/

jeszcze trochę i się okaże. dziś poszłam do apteki po strzykawki i igly do prolutexu a w aptece do mnie że takich nie mają:D a ja na to ale rodzynki w czekoladzie sa?! Kobitka że tak po 13 zł:D zrobilam minę i wyszłam. Czaicie ? przecież to skandal :/
No SKANDAL,SKANDAL!!!szczególnie te rodzynki w czekoladzie :p :D

reklama
Do góry