reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Joanna! Wy ze mną. Ja z Wami. I dlatego taka siła w tym forum jest! I ja to jestem przekonana, ze my zzywajac sie tak mocno tu, bedziemy sie poznawać i w życiu rzeczywistym -tak jak Ty dzis z Gosia [emoji4] Bo tyle nas juz tu łez szczescia i nieszczęścia połączyło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mowisz Masz!!! Mimo tego ze nie dotarlam do konca postow z dzisiaj to juz do mnie doszlo ze widzimy sie w niedziele w Tarasach [emoji847]

A teraz uwaga wstaje o 5 aby byc w Wawie o 9.30!!! i sie z Wami zobaczyc [emoji173]️ samolot po 14!

reklama
Zapomnialam jeszcze napisac co Pasnik powiedzial o glutenie, mowil ze jak najbardziej nie jesc glutenu, szczegolnie w moim przypadku. Troche nie przestrzegalam w czasie swiat ale od poniedzialku goodbye gluten!!!

U mnie w 2017 udalo sie uregulowac cykl, kiedy kiedys mialam @ co 6 miesiecy teraz w miare regularnie co miesiac!!! Mowil ze dieta bezglutenowa moze tylko pomoc z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Zapomnialam jeszcze napisac co Pasnik powiedzial o glutenie, mowil ze jak najbardziej nie jesc glutenu, szczegolnie w moim przypadku. Troche nie przestrzegalam w czasie swiat ale od poniedzialku goodbye gluten!!!

U mnie w 2017 udalo sie uregulowac cykl, kiedy kiedys mialam @ co 6 miesiecy teraz w miare regularnie co miesiac!!! Mowil ze dieta bezglutenowa moze tylko pomoc z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Asia a czemu dokladnie w twoim przypadku ma pomoc dieta bg? To ja tez nie.bede jadla. Tylko chleb mi nie smakuje, nawet ten domowy jest jak piach:( ble

Asia a czemu dokladnie w twoim przypadku ma pomoc dieta bg? To ja tez nie.bede jadla. Tylko chleb mi nie smakuje, nawet ten domowy jest jak piach:( ble

niby to pcos, ale nie kazdemu pomoze. Ja przepracowalam ten temat z dietetykiem i wiem ze mi pomoglo ale kazdy moze reagowac inaczej. Jednemu pomoze, a drugiemu nie. Najlepiej to zrobic sobie dwa miesiace przerwy od glutenu i zobaczyc jaka jest reakacja organizmu, ja juz po tygodniu widze roznice. Woda z organizmu schodzi, cwiczyc sie chce, ogolnie zyc sie chce no i z tego co mowia specjalisci to ma wplyw na plodnosc!

Pytalam sie tez Pasnika o nabial bo tez chodza ploty ze szkodzi ale on mowi ze nie tak jak gluten, gluten ma duzy wplyw. Moze zrob sobie przerwe od glutenu! Mam sporo przepisow bo juz jestem na tym od dluzszego czasu, z checia przesle dalej jak mi powiesz jakie przepisy bys chciala! Ale jest tego teraz bardzo duzo w necie bo mnostwo ludzi odchodzi od glutenu.

Mowisz Masz!!! Mimo tego ze nie dotarlam do konca postow z dzisiaj to juz do mnie doszlo ze widzimy sie w niedziele w Tarasach [emoji847]

A teraz uwaga wstaje o 5 aby byc w Wawie o 9.30!!! i sie z Wami zobaczyc [emoji173]️ samolot po 14!

Ha! I to mi sie podoba - szybka akcja i sie widzimy w niedziele! Wstawania w środku nocy współczuje, ale mega sie ciesze ze sie zobaczymy [emoji16]

ja mam to samo! pytalam sie na innym forum tez o to i podobno jakies ziolka moga pomoc, ja bralam chinskie ale nie pomoglo. Ja sie zmuszam niestety, ale to nie przyjemne!!!

Tez juz dosc dlugo szukam odpowiedzi na to pytanie ale jakos kiepsko idzie !!

Ja mam to saaaamo

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dopiero Was doczytałam po popołudniowej zmianie ;) i powiem wam kochane ze rozmawiałam z główna kierowniczka i powiedziałam jej że nie mogę dźwigać bo mam zapalenie przydatkow i duży jajnik i to mnie boli a przy każdym dzwignieciu czegoś ciężkiego boli bardziej i Cooo na to moja kierowniczka powiedziała dobrze nie bede dawała Ci warzyw bedziesz robiła lżejsza robotę; )) po prostu zaskoczyła mnie ze tak dobrze do tego podeszła mówię że jeśli nie wierzy to jej przyniosę papiery powiedziała że wierzy i ze mam zadbać o zdrowie i nie martwić sie będzie wszystko dobrze ;) i co wróciłam z popołudniowej zmiany bez bolu czuje go Ale nie boli tak jak bolał jak sie nadzwigalam ;) wiem jedno ze nawet wredny człowiek może stać się naprawdę wyrozumiały ;)

niby to pcos, ale nie kazdemu pomoze. Ja przepracowalam ten temat z dietetykiem i wiem ze mi pomoglo ale kazdy moze reagowac inaczej. Jednemu pomoze, a drugiemu nie. Najlepiej to zrobic sobie dwa miesiace przerwy od glutenu i zobaczyc jaka jest reakacja organizmu, ja juz po tygodniu widze roznice. Woda z organizmu schodzi, cwiczyc sie chce, ogolnie zyc sie chce no i z tego co mowia specjalisci to ma wplyw na plodnosc!

Pytalam sie tez Pasnika o nabial bo tez chodza ploty ze szkodzi ale on mowi ze nie tak jak gluten, gluten ma duzy wplyw. Moze zrob sobie przerwe od glutenu! Mam sporo przepisow bo juz jestem na tym od dluzszego czasu, z checia przesle dalej jak mi powiesz jakie przepisy bys chciala! Ale jest tego teraz bardzo duzo w necie bo mnostwo ludzi odchodzi od glutenu.

@dżoasia, jeszcze tez mi minal bol towarzyszacy @, teraz nawet nie wiem kiedy @ przyjdzie, tylko brazowe plamienia o tym wskazuja a kiedys byl mega bol dwa dni wczesniej!

reklama
Do góry