reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szczerze? Ja tak teraz zrobiłam. Przemyślałam wszystkie za i przeciw i wlasnie z taka mysla: „najwyżej bede samotna matka” poszłam do kliniki, nie przejmując sie tym jak to bedzie. Ale los mi pokazał ze *** z tego bedzie. Ale to juz wiemy
emoji22.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Okrutny jest ten los...trzeba czekać co będzie dalej,
Moim zdaniem to jest OPCJA, nikt nikomu pewnie nie narzuca, jak ktos ma krucho finansowo i spore szanse na zloty pierwszy strzal to nie jest to zla.opcja:) ale tylko dla zdecydowanych, ja dopoki nie urodze wlasnego dziecka to nie wyobrazam sobie oddac komorek do adopcji... ehh... ta swiadomosc, ze ja nie mam dziecka a gdzies swiecie jednak moze sie urodzilo... nie znioslabym tej mysli... chociaz dawstwo tak czy inaczej uwazam za bardzo szlachetne:)
ja oddałam i nie żałuję...jak nie skorzystam z tych 12 to też oddam. mam swoja pociechę więc i niech ktos ma radość. Wiekszy problem miałabym z oddaniem zarodka:( Bo to już dziecko.... a komórka to tylko możliwość posiadania dziecka i bez tatusia ani rusz. A mamusia to ta która nosi w brzuszku. A ja liczę na windę do nieba za pomoc i dzielenie sie tym co mam :p:D

reklama
Basia mozesz sie smiac ale sproboj sobie nastawic budzik na 4-5 rano:) i nawet na półśpiocha pogmerać mężowi tu i tam;) ja budzika.nie nastawiam, ale czesto jak sie przebudze o tej porze to lubie sie mocniej przytulic do meza a ten skubaniutki w 3 sekundy wtedy jest gotowy :)
Jeżuuu Kobieto o 4 rano!:D mi o normalnych porach ciezko z ochotą i co dopiero o 4rano;)

Dzięki Joanna! Wy ze mną. Ja z Wami. I dlatego taka siła w tym forum jest! I ja to jestem przekonana, ze my zzywajac sie tak mocno tu, bedziemy sie poznawać i w życiu rzeczywistym -tak jak Ty dzis z Gosia [emoji4] Bo tyle nas juz tu łez szczescia i nieszczęścia połączyło

Dokładnie. Problemy zbliżają a szczęście jednej z nas powoduje uśmiech u każdej :)

Dzięki Joanna! Wy ze mną. Ja z Wami. I dlatego taka siła w tym forum jest! I ja to jestem przekonana, ze my zzywajac sie tak mocno tu, bedziemy sie poznawać i w życiu rzeczywistym -tak jak Ty dzis z Gosia [emoji4] Bo tyle nas juz tu łez szczescia i nieszczęścia połączyło

Ty jesteś Kochana z Wawy i na takim etapie jak my z Asią więc może dołączysz do nas w niedziele?Widzimy się w Złotych o 10 na śniadanku. Przemyśl -super były by się poznać w realu :D

Tylko musialby codziennie nakladac ta koszule z MARIo a do tego proponowałbym skarpety ze smerfami;)
Hahaha ze smerfami to moze lepiej nie bo ostatnio smerfy mi sie z twoim papą kojarza, chociaz go w zyciu na.oczy nie widzialam:laugh2:
Skarpety to moglby miec w liscie maryski ;)
Dajmy chlopu spokoj bo pewnie czkawke ma i szuka na.ktorym forum go obgaduja:p

Ty jesteś Kochana z Wawy i na takim etapie jak my z Asią więc może dołączysz do nas w niedziele?Widzimy się w Złotych o 10 na śniadanku. Przemyśl -super były by się poznać w realu :D

A Ty wiesz ze to jest świetna myśl! Jesli jutro u dr Z nie uslysze czegoś co mnie „zabije” to w niedziele widzimy sie na śniadaniu [emoji4]

reklama
Cześć dziewczyny. Wracam po długiej nieobecności i do tego zgubiłam telefon i na nowym wszystko szukam

@hope322
@merg88
@walczaca o szczescie
@dżoasia
@JoannaRak
@Sylwetka86
Co tam u Was?

Ja się zatrzymałem po drugiej porażce na 10919 stronie, więc mam spore plecy [emoji19] i do tego napisałam w złym forum przed chwilą [emoji12]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej kochana :* u mnie juz 13+4tc :) poza tym troche nerwowo, bo ostatnio plamienia byly ale z maluszkiem wszystko ok :)
Opowiadaj co u Ciebie :) Dawno Cie nie bylo.

Do góry