reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Szczerze? Ja tak teraz zrobiłam. Przemyślałam wszystkie za i przeciw i wlasnie z taka mysla: „najwyżej bede samotna matka” poszłam do kliniki, nie przejmując sie tym jak to bedzie. Ale los mi pokazał ze *** z tego bedzie. Ale to juz wiemy
emoji22.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Okrutny jest ten los...trzeba czekać co będzie dalej,
Moim zdaniem to jest OPCJA, nikt nikomu pewnie nie narzuca, jak ktos ma krucho finansowo i spore szanse na zloty pierwszy strzal to nie jest to zla.opcja:) ale tylko dla zdecydowanych, ja dopoki nie urodze wlasnego dziecka to nie wyobrazam sobie oddac komorek do adopcji... ehh... ta swiadomosc, ze ja nie mam dziecka a gdzies swiecie jednak moze sie urodzilo... nie znioslabym tej mysli... chociaz dawstwo tak czy inaczej uwazam za bardzo szlachetne:)
ja oddałam i nie żałuję...jak nie skorzystam z tych 12 to też oddam. mam swoja pociechę więc i niech ktos ma radość. Wiekszy problem miałabym z oddaniem zarodka:( Bo to już dziecko.... a komórka to tylko możliwość posiadania dziecka i bez tatusia ani rusz. A mamusia to ta która nosi w brzuszku. A ja liczę na windę do nieba za pomoc i dzielenie sie tym co mam :p:D

reklama
Basia mozesz sie smiac ale sproboj sobie nastawic budzik na 4-5 rano:) i nawet na półśpiocha pogmerać mężowi tu i tam;) ja budzika.nie nastawiam, ale czesto jak sie przebudze o tej porze to lubie sie mocniej przytulic do meza a ten skubaniutki w 3 sekundy wtedy jest gotowy :)
Jeżuuu Kobieto o 4 rano!:D mi o normalnych porach ciezko z ochotą i co dopiero o 4rano;)

Dzięki Joanna! Wy ze mną. Ja z Wami. I dlatego taka siła w tym forum jest! I ja to jestem przekonana, ze my zzywajac sie tak mocno tu, bedziemy sie poznawać i w życiu rzeczywistym -tak jak Ty dzis z Gosia [emoji4] Bo tyle nas juz tu łez szczescia i nieszczęścia połączyło

Dokładnie. Problemy zbliżają a szczęście jednej z nas powoduje uśmiech u każdej :)

Dzięki Joanna! Wy ze mną. Ja z Wami. I dlatego taka siła w tym forum jest! I ja to jestem przekonana, ze my zzywajac sie tak mocno tu, bedziemy sie poznawać i w życiu rzeczywistym -tak jak Ty dzis z Gosia [emoji4] Bo tyle nas juz tu łez szczescia i nieszczęścia połączyło

Ty jesteś Kochana z Wawy i na takim etapie jak my z Asią więc może dołączysz do nas w niedziele?Widzimy się w Złotych o 10 na śniadanku. Przemyśl -super były by się poznać w realu :D

Tylko musialby codziennie nakladac ta koszule z MARIo a do tego proponowałbym skarpety ze smerfami;)
Hahaha ze smerfami to moze lepiej nie bo ostatnio smerfy mi sie z twoim papą kojarza, chociaz go w zyciu na.oczy nie widzialam:laugh2:
Skarpety to moglby miec w liscie maryski ;)
Dajmy chlopu spokoj bo pewnie czkawke ma i szuka na.ktorym forum go obgaduja:p

Ty jesteś Kochana z Wawy i na takim etapie jak my z Asią więc może dołączysz do nas w niedziele?Widzimy się w Złotych o 10 na śniadanku. Przemyśl -super były by się poznać w realu :D

A Ty wiesz ze to jest świetna myśl! Jesli jutro u dr Z nie uslysze czegoś co mnie „zabije” to w niedziele widzimy sie na śniadaniu [emoji4]

reklama
Cześć dziewczyny. Wracam po długiej nieobecności i do tego zgubiłam telefon i na nowym wszystko szukam

@hope322
@merg88
@walczaca o szczescie
@dżoasia
@JoannaRak
@Sylwetka86
Co tam u Was?

Ja się zatrzymałem po drugiej porażce na 10919 stronie, więc mam spore plecy [emoji19] i do tego napisałam w złym forum przed chwilą [emoji12]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej kochana :* u mnie juz 13+4tc :) poza tym troche nerwowo, bo ostatnio plamienia byly ale z maluszkiem wszystko ok :)
Opowiadaj co u Ciebie :) Dawno Cie nie bylo.

Do góry