reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to wiem i to jest wspaniale uczucie! I prawda jest taka ze chwilowo to nic tu po mnie, na tym forum, ale tak sie z Wami zżyłam ze nie umiem nie czytać, nie wiedzieć co u Was, nie trzymać kciuków za ciężarne nasze, za betujace, za walczące! Jak nałóg [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to jest nalog kochana ;)

Medrol to zapewne steryd - moze akurat budujesz mase miesniowa;) estrofem zeby zlagodzil skutki menopauzy a acard bo nigdy nie wiesz czy twoje serce jest naprawde zdrowe:laugh2::laugh2::laugh2:
A tak serio to wszystko po to, aby twoje endo ladnie uroslo (estrofem) i malenstwo mialo latwiej sie zagniezdzic (acard) i zeby twoj organizm nie potraktowal go jako intruza (medrol)
Jestes bezbledna :D

Bywa ******* jak nie wiem. Ale musimy stanąć na głowie i rzęsami sie podeprzeć zeby je odmienić [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestes super i mega silna babka . podziwiam Cie... Udzielam sie od wczoraj ale czytalam Was od dosc dawna i przezywalam Wasze historie, rowniez Twoja, ktora choc na poczatku taka szczesliwa okazala sie byc wielka tragedia i niesprawiedliwoscia... Nie umiem tego pojac...

@labelladurmiente dużo smutku i żalu jest w tym co piszesz,ale też dużo siły...jeszcze się los odwróci i do Ciebie się uśmiechnie-mocno w to wierzę ;)! A tymczasem wysyłam najmocniejsze wirtualne przytuuulasy!!!Buziak!

reklama
Do góry