reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak to jest w klinice invicta koszt in vitro który musiałam dopłacić to 8900 razem z lekami A w klinice bocian mówiła Pani że koszt jaki musimy dopłacić to nie więcej jak 4260 bez leków dodam że w Warszawie

Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie do boju, oj trzeba mieć w tym temacie twardą dooopę bo upadki bolą jak cholera, na tym forum witała mnie między innymi walcząca i oczekiwanie i co obydwie w ciąży-trzeba próbować. :-) :)

Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że wracacie do gry:) Trzymam kciuki za powodzenie. Klinika ta sama, czy szukacie pomocy gdzieś indziej?

Ja dzis nie spalam pol nocy, kotlowalo mi sie wszystko w głowienie .. Rozkminiam rozne opcje..Mam pytanie czy dobrze wyczytalam ze adopcja komorki to koszt 20 tys.ppdczas gdy koszt zarodka to 3 tys?? O co kaman?!
I kolejne pytanie czy ktoraj z Was jesnoczesnie rozpoczela procedure adopcji? Czy sa osrodki ktore nie wymagaja stazu 5 letniego w malzenstwie??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Anett sprawdź koszt adopcji komórek w czeskich klinikach. Tam jest ponoć dużo taniej.

reklama
Ja dzis nie spalam pol nocy, kotlowalo mi sie wszystko w głowienie .. Rozkminiam rozne opcje..Mam pytanie czy dobrze wyczytalam ze adopcja komorki to koszt 20 tys.ppdczas gdy koszt zarodka to 3 tys?? O co kaman?!
I kolejne pytanie czy ktoraj z Was jesnoczesnie rozpoczela procedure adopcji? Czy sa osrodki ktore nie wymagaja stazu 5 letniego w malzenstwie??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

ja jestem po procedurze. A są ośrodki co wymagają takiego stażu? My ślubu nie mamy, więc musieliśmy dodatkowy dokument do USC dostarczyć i tyle.

Do góry