reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak to jest w klinice invicta koszt in vitro który musiałam dopłacić to 8900 razem z lekami A w klinice bocian mówiła Pani że koszt jaki musimy dopłacić to nie więcej jak 4260 bez leków dodam że w Warszawie

Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie do boju, oj trzeba mieć w tym temacie twardą dooopę bo upadki bolą jak cholera, na tym forum witała mnie między innymi walcząca i oczekiwanie i co obydwie w ciąży-trzeba próbować. :-) :)

Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że wracacie do gry:) Trzymam kciuki za powodzenie. Klinika ta sama, czy szukacie pomocy gdzieś indziej?

Ja dzis nie spalam pol nocy, kotlowalo mi sie wszystko w głowienie .. Rozkminiam rozne opcje..Mam pytanie czy dobrze wyczytalam ze adopcja komorki to koszt 20 tys.ppdczas gdy koszt zarodka to 3 tys?? O co kaman?!
I kolejne pytanie czy ktoraj z Was jesnoczesnie rozpoczela procedure adopcji? Czy sa osrodki ktore nie wymagaja stazu 5 letniego w malzenstwie??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Anett sprawdź koszt adopcji komórek w czeskich klinikach. Tam jest ponoć dużo taniej.

reklama
Ja dzis nie spalam pol nocy, kotlowalo mi sie wszystko w głowienie .. Rozkminiam rozne opcje..Mam pytanie czy dobrze wyczytalam ze adopcja komorki to koszt 20 tys.ppdczas gdy koszt zarodka to 3 tys?? O co kaman?!
I kolejne pytanie czy ktoraj z Was jesnoczesnie rozpoczela procedure adopcji? Czy sa osrodki ktore nie wymagaja stazu 5 letniego w malzenstwie??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

ja jestem po procedurze. A są ośrodki co wymagają takiego stażu? My ślubu nie mamy, więc musieliśmy dodatkowy dokument do USC dostarczyć i tyle.

Do góry