reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra jestem nieprzytomna normalnie oczywiscie przewracalam sie z boku na bok do 12 a jak o 3 zadzwonil budzik to byl najlepszy sen. Oj ciezko ciezko to widze a ja nie z tych co spia w pociagu czy samochodzie ;)

a ja przyjechalam dopiero do Torunia po polnocy i dopiero poszlam spac o 4, tez jestem nieprzytomna !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy :-) powodzenia i jesteśmy z Tobą!!:-)

reklama
@anuska130 super że się przylaczylas :-) :) ja niestety nie wiem o co w tym wszystkim chodzi badania i wogole. Napewno się wam uda nie trać nadziei ;) ja teraz już jestem po 2 transferze I mam nadzieję że będzie ok. Po pierwszym popłakałam i trzeba dalej walczyć :D pozdrawiam serdecznie :)
Dziekuje trzymam kciuki za Ciebie i Twoja wysoka bete... Wiem ze nie wolno sie poddawac a po przeczytaniu Waszych historii widze ze wiara i upor przynosza efekty i upragnione dzidzie

Do góry