reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie
Bylam dzis na usg. A wiec ostatnio w poniedzialek pecherzyki mialy od 6-9 mm bylo ich 6 , dzis mialy od 10 do 13 tez 6 sztuk wiec rosna, endo bo 5 mm. Co myslicie jest szansa na pobranie tych6 sztuk I co z tym endo podrosnie? Dzis 11 dc

reklama
Moje kochane forumowiczki
Mój wigilijny cud nadal trwa jest akcja serca :D choć nie obyło się bez stresu bo od rana zaczęłam plamic i szłam na usg jak na wyrok ale jest ok. Na plamienia dostałam duphaston i Acard ale kurcze zapomniałam spytać jak go brać czy rano z euthyrox czy wieczorem?
acard na pewno wieczorem a duphaston to chyba obojętnie...

Mój wigilijny cud nadal trwa jest akcja serca :D choć nie obyło się bez stresu bo od rana zaczęłam plamic i szłam na usg jak na wyrok ale jest ok. Na plamienia dostałam duphaston i Acard ale kurcze zapomniałam spytać jak go brać czy rano z euthyrox czy wieczorem?
Gratuluję pokaż swojego maluszka ;)

Wlasnie chyba tego mi trzeba... mialam w rece inna zeby zaczac czytac ale jakos wybralam ta, zupelnie nie wiedzac o czym jest. Musze w koncu dac.upust emocjom bo juz mi odwala.
Tez bym chciala od.razu w nastepnym cyklu podejsc jesli teraz.bedzie padaka.
Odezwe sie pewnie.jutro z wynikiem... Dobranoc :*
Trzymaj się Kochana :-* ja trzymam kciuki za Ciebie najmocniej jak się tylko da!! Dobranoc

Witajcie
Bylam dzis na usg. A wiec ostatnio w poniedzialek pecherzyki mialy od 6-9 mm bylo ich 6 , dzis mialy od 10 do 13 tez 6 sztuk wiec rosna, endo bo 5 mm. Co myslicie jest szansa na pobranie tych6 sztuk I co z tym endo podrosnie? Dzis 11 dc
Endo jeszcze na pewno podrośnie...a jajeczka pobiorą :)rosną ładnie także wszystko na dobrej drodze :)

Hej Dziewczyny :-)
Właśnie wracam z oficjalnej wizyty serduszkowej z Poznania od swojego profesroa (w zeszlym tyg bylam na nieoficjalnej u siebie u gin bo przeciez bym jajko zniosla gdybym nie poszła ;-)
Więc moja „fasolka” ma już 13 mm, serduszko pięknie bije, dziś 7 tydz i 3 dzien, termin porodu 27.08 ❤️
Taka jestem szczęśliwa ❤️
Cudownie. Gratuluję :-D

reklama
Ale się cieszę!! Gratuluję :-D

Do góry