reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A co do Wit d zastanawiam się nad jedną rzeczą bo ja przed crio brałam 4000 i po we wczesnej ciąży też czy to nie miało wpływu na cb?:/;(

A co do Wit d zastanawiam się nad jedną rzeczą bo ja przed crio brałam 4000 i po we wczesnej ciąży też czy to nie miało wpływu na cb?:/;(
Nie sądzę, musiałabyś łykac przez dłuuugi okres czasu i mieć naprawde wysoki jej poziom w organizmie. Możesz zbadać sobie poziom i będziesz wiedzieć czy dawka jaką łykasz jest ok

Margit dziękuje!Wyslalam do Ciebie Priv [emoji4] Moja "kadrowa" napisała mi właśnie,ze powinnam dostarczyć jakaś korektę do zwolnienia,żeby widniał kod B,bo ZUS z automatu nie zmieni mi zwolnienia.Juz głupieje.
Powinnaś zabrać zwolnienie od pracodawcy i lekarz powinien nanieść korektę. Zależy ile pracowników zatrudnia Twój pracodawca. Od tego zależy kto wypłaca Ci zasiłek chorobowy. Zaświadczenie o ciąży jest tylko dla pracodawcy a nie dla ZUS-u. ZLA jest podstawą do wypłaty świadczęń.

reklama

Czytałam ulotkę ale bardziej skupiłam się na skutkach ubocznych które mnie przeraziły. Muszę wrócić do lektury...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry