reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Byłam dwa razy na kroplówkach i jest ciut lepiej także na razie sobie odpuściłam, ale waga cały czas spada :/
Do pracy póki co jednak nie chodzę, bo nie bardzo daję radę. A Ty do kiedy masz zwolnienie? Plamienia ustały więc planujesz wrócisz, czy już zostajesz w domu??

Właśnie zastanawiałam się jak dajesz radę pracować z takimi dolegliwościami... Dobrze, że zdecydowalas się zostać w domu, to chyba bezpieczniej dla Was :).
Ja też chudne, choć zdarzają się trochę lepsze dni np.wczoraj kiedy mdłości były mniejsze i nie wymiotowalam więc udało mi się trochę zjeść. Za to dziś wszystko wróciło ze zdwojoną siłą i z łóżka wybiegam tylko na spotkanie z WC (po kilkunastu minutach od zjedzenia organizm stwierdza, że jedzenie nie było dobre :). Jeśli tak trzeba to cieszę się i mogę do końca ciąży mieć takie dolegliwości - oby tylko z Malenstwem było wszystko ok.
Nadal plamie a zwolnienie mam do końca stycznia. Wtedy okaże się co dalej. Będę się stosowala do zaleceń dr - jeśli stwierdzi że dalej L4 to grzecznie się posłucham. A Ty wracasz do pracy?

reklama
Do góry