Polecam zaparzyć w kubku płaską łyżeczke tymianku i popijać małymi łyczkami na mnie działa, zdrówka życzeCoś na kaszel plissss
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Byłam dwa razy na kroplówkach i jest ciut lepiej także na razie sobie odpuściłam, ale waga cały czas spada :/
Do pracy póki co jednak nie chodzę, bo nie bardzo daję radę. A Ty do kiedy masz zwolnienie? Plamienia ustały więc planujesz wrócisz, czy już zostajesz w domu??
Właśnie zastanawiałam się jak dajesz radę pracować z takimi dolegliwościami... Dobrze, że zdecydowalas się zostać w domu, to chyba bezpieczniej dla Was .
Ja też chudne, choć zdarzają się trochę lepsze dni np.wczoraj kiedy mdłości były mniejsze i nie wymiotowalam więc udało mi się trochę zjeść. Za to dziś wszystko wróciło ze zdwojoną siłą i z łóżka wybiegam tylko na spotkanie z WC (po kilkunastu minutach od zjedzenia organizm stwierdza, że jedzenie nie było dobre . Jeśli tak trzeba to cieszę się i mogę do końca ciąży mieć takie dolegliwości - oby tylko z Malenstwem było wszystko ok.
Nadal plamie a zwolnienie mam do końca stycznia. Wtedy okaże się co dalej. Będę się stosowala do zaleceń dr - jeśli stwierdzi że dalej L4 to grzecznie się posłucham. A Ty wracasz do pracy?
Ja mad wir D 4000 więc leć i kup bo to witamina płodnościDziewczyny czy wy bierzecie wit D po transferze bo ja nam tylko pregnavit I progesteron i estradiol
dżoasia
Czyli taki standardzik Jak się ładnie pospieszą to i do 2 tyg powinny przyjść wyniki. Często zawyżają czas oczekiwaniaTakie mi badania imunologiczne zlecił wyniki za 3 tyg...
dżoasia
Precz z tymiankiem w ciąży!!Polecam zaparzyć w kubku płaską łyżeczke tymianku i popijać małymi łyczkami na mnie działa, zdrówka życze
Dokladnie.max to 2000Dziewczynki ostatnio chyba @anett96 pisała, że w ciąży wit D to max 2000jm dziennie. Ale do pozytywnej bety raczej można te 4000, bo ułatwia zagnieżdżanie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Ciekawa jestem jakie są terminy do tego speca z łodzi. Cholera nie pamiętam nazwiska czy to to o które pytałam wczoraj czy jakieś inne to bym się umówiła już.Czyli taki standardzik Jak się ładnie pospieszą to i do 2 tyg powinny przyjść wyniki. Często zawyżają czas oczekiwania
Hihi dobrze widziszJa dobrze widzę godzinę? 5.39?? Jesteś szalona! Miłego dnia ;-)
reklama
Dokladnie.max to 2000
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet jak jest niedobór?
Możesz przypomnieć dlaczego?
Podziel się: