reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Jedziemy do Fiss, nie daleko Szwajcarii. A przypomnij mi gdzie Ty mieszkasz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Ehh... zawsze cosNo i transferu nie bedzie... lekarka (mojego dzis nie bylo) wypatrzyla ze moze byc polip. Wiec 20.01 mam histeroskopie.
Mam nadzieje ze 12 dc to nie za pozno na histero... bo taka mi date wyznaczyli...
Acard 75 i 150 sa bez recepty, przy in vitro raczej zalecaja 75mg
Ooo...a to mi pani w aptece mówiła że na receptę. Albo mi się coś pokićkało
Za dużo tych leków
sykatynka
Moja lekarka mówi żeby badać betę dwa max trzy razy bo potem przyrost zwalnia lub jest nierownomierny i może niepokoić. Idź od razu ba usg bo przy takiej becie pęcherzyk będzie już na sto procentDziewczyny doradźcie może któraś miała taka sytuacje. Walka o druga ciąże.. po ivf... jestem po dwóch ciążach biochemicznych. Beta wyszła pozytywna. Poniżej wyniki :
06.01 2535
09.01 5290
Wszystkie kalkulatory mówią ze poniżej normy .. ale w różnych artykułach jest zapis ze powyżej 1200-6000 beta podwaja się nawet co 96h
Dziś tj 10.01 zrobiłam kolejna betę 6630. Kalkulator mówi ze w normie ...
I co ja mam o tym sadzić ?
Wariuje mówiąc delikatnie. Ale te z 6 i 9 stycznia to trochę za mało
Pomoże ktoś ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Liczę na rozruszanie w niedziele
Chciałam w ciepełko - Kanary,ale było czy jest nadal zagrożenie wybuchu wulkanu i bojam.. Więc stanęło na Krynicy górskiej
Ja teraz musze rozplanowac ferie na caly rok tak aby pokryc wszystkie wolne Victora, teraz jest latwiej bo moj maz na bezrobotnym w domu! A koedy do Krynicy jedziecie? Uwielbiam planowanie wakacji, od razu mi sie lepiej robi! lepszy humor [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Wracam od lekarza jestem podłamana... problemem u mnie może być imunoligia. Macica wydala jajeczka stąd te skorcze. Jutro rano będę miała badania krwi z mężem koszt ponad dwa tyś. Ponoć jak wyjdą źle robi się szczepionke która bierze się przez pół roku. Czy którąś z was miała taki problem? Lekarz polecił jakiegoś imunoliga z łodzi który jest najlepszy w robieniu tych szczepionek w Polsce najwięcej ponoć sukcesów.
No i transferu nie bedzie... lekarka (mojego dzis nie bylo) wypatrzyla ze moze byc polip. Wiec 20.01 mam histeroskopie.
Mam nadzieje ze 12 dc to nie za pozno na histero... bo taka mi date wyznaczyli...
Ja miałam chyba w 13 i było ok
reklama
No to długa droga za Tobą-nie miałam na myśli nic złego...no i patrząc na Twoje przejścia masz prawo wariować -będzie dobrzePolicystyczne jajniki , brak owulacji , jak brałam leki i pęcherzyk był to nie pękał. 4 razy się nie udało wogole . Za 5 razem zrobili mi screatching macicy /taka rana żeby Si łatwiej zagnieżdżał/ i dodatkowo nacięcie otoczki zarodka .
Po tych zabiegach udało się i mam 1,5 toczna córeczkę.
Teraz walka o 2 dziecko. Każda z dwóch prób udana tylko beta zaczynała spadać . Pierwszy raz na wys 50 drugi 3000. Zrobili mi badania genetyczne w kierunku trombofilii i wyszło pozytywnie . Wiec to mogła być przyczyna poronień . Dodatkowo biorę zastrzyki przeciwzakrzepowe , lutinus , duphaston prolutex encorton estrofem i plastry oesclim ...
I teraz 8 próba , beta wyszła ale kalkulatory mówią ze za mało . Teraz w normie . Oszaleje
Podziel się: