reklama
Ja miałam zapisany od 2 dc dawkę 75 bez różnicy jaki intensywny był. a nie zauważyłam żeby jakiś mocniejszy czy dłuższy byłDzięki Dziewczyny za odpowiedzi.
Właśnie mam intensywny okres jak zawsze i trochę się boję brać acard od jutra. Może zacznę od 3 dnia okresu. Hmm. Dylematy...
Dziewczyny doradźcie może któraś miała taka sytuacje. Walka o druga ciąże.. po ivf... jestem po dwóch ciążach biochemicznych. Beta wyszła pozytywna. Poniżej wyniki :
06.01 2535
09.01 5290
Wszystkie kalkulatory mówią ze poniżej normy .. ale w różnych artykułach jest zapis ze powyżej 1200-6000 beta podwaja się nawet co 96h
Dziś tj 10.01 zrobiłam kolejna betę 6630. Kalkulator mówi ze w normie ...
I co ja mam o tym sadzić ?
Wariuje mówiąc delikatnie. Ale te z 6 i 9 stycznia to trochę za mało
Pomoże ktoś ?
06.01 2535
09.01 5290
Wszystkie kalkulatory mówią ze poniżej normy .. ale w różnych artykułach jest zapis ze powyżej 1200-6000 beta podwaja się nawet co 96h
Pomoże ktoś ?
Agnieś191
Fanka BB :)
Badanie bety na tak wysokim poziomie nie jest już miarodajne. Pierwsza wizyte miałam przy becie 9000tys dlatego tylko usg prawdę Ci powie. Umów się na wizytę. Uważam, że wszystko jest okDziewczyny doradźcie może któraś miała taka sytuacje. Walka o druga ciąże.. po ivf... jestem po dwóch ciążach biochemicznych. Beta wyszła pozytywna. Poniżej wyniki :
06.01 2535
09.01 5290
Pomoże ktoś ?
Ropuszka666
Ehh niezla sumka. Tez kilka razy po tyle zostawialam w labo albo aptece:/
Ja Asik to w pewnym momencie przestałam już liczyć bo to Mnie dobijało tylko bardziej . żałuje tylko ze nie zrobiłam tych badań przed Bocianem gdzie zostawiłam 20000 zł i straciłam moje Maluchy . Jak dla mnie to ten pakiet powinien być obowiązkowy do ivf tak jak HIV i cała reszta .No ale w tym kraju to za wiele się nie zmieni w najbliższym czasie ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Dziewczyny doradźcie może któraś miała taka sytuacje. Walka o druga ciąże.. po ivf... jestem po dwóch ciążach biochemicznych. Beta wyszła pozytywna. Poniżej wyniki :
06.01 2535
09.01 5290
Pomoże ktoś ?
Potwierdzam, w przedziale 1200-6000 może się podwajac do 96h a powyżej 6000 jeszcze wolniej. Oczywiście może też przyrastac szybciej, ale taki przyrost też jest w normie. Ja tak właśnie miałam (zwolnienie przyrostu przy pewnych wartościach) i się wystraszylam, ale wszystko jest dobrze. Nie rób więcej bety, lepiej idź do lekarza niech zobaczy czy wszystko jest na swoim miejscu i Maleństwo dobrze rośnie. Przy takich wartościach najwięcej powie USG
Miałam już dwa razy ze w pewnym momencie beta hamowała. I stad te wariacje. Wizyta dopiero w sobotę .Potwierdzam, w przedziale 1200-6000 może się podwajac do 96h a powyżej 6000 jeszcze wolniej. Oczywiście może też przyrastac szybciej, ale taki przyrost też jest w normie. Ja tak właśnie miałam (zwolnienie przyrostu przy pewnych wartościach) i się wystraszylam, ale wszystko jest dobrze. Nie rób więcej bety, lepiej idź do lekarza niech zobaczy czy wszystko jest na swoim miejscu i Maleństwo dobrze rośnie. Przy takich wartościach najwięcej powie USG
Mam nadzieje ze to może być tez przyczyna dwóch blastusi .. jeden był na usg malutki i może zaczął produkować betę i zahamowal i stad ten mały przyrost.
Człowiek wariuje biorąc pod uwagę ze to mój 8 transfer
Dziękuje za słowa otuchy
HopeFul87
Acard 75 i 150 sa bez recepty, przy in vitro raczej zalecaja 75mg150 jest na receptę, chyba wszystkie biorą 75. Jak nie masz jakiegoś bardzo mocnego krwawienia to spokojnie mozesz brać
HopeFul87
To zalezy od wysokosci bhcg przy wartosci ok 1000-1500 powinno byc widac pecherzyk ciazowyDziewczyny po jakim czasie usg dopochwowe "zobaczy" ciążę? Możliwe żeby tydzień po zaplodniniu było coś widać?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Hej! A mozesz powiedziec jakie leki teraz.bierzesz? Z tych 7 transferow tylko 2x byla biochemiczna i nic.wiecej? Jaka u was przyczyna ivf? Pytam bo sama mam.problem, kazdy transfer zaliczony na + tylko strasznie ciulowe te bety i w rezultacie gucio.z tegoMiałam już dwa razy ze w pewnym momencie beta hamowała. I stad te wariacje. Wizyta dopiero w sobotę .
Mam nadzieje ze to może być tez przyczyna dwóch blastusi .. jeden był na usg malutki i może zaczął produkować betę i zahamowal i stad ten mały przyrost.
Człowiek wariuje biorąc pod uwagę ze to mój 8 transfer
Dziękuje za słowa otuchy
Podziel się: