reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czasem podczytuje was ale niezbyt regularnie bo bardzo dużo piszecie [emoji14]
Pisałam tu już kiedyś, że jestem po 4 ICSI w Novum. Mocno zastanawiam się nad jeszcze jedną stymulacją gdyż niedawno zakończyłam leczenie u immunologa.
Pytanie mam zatem do was, jaką klinikę wy polecacie? Chodzi mi o miejsce gdzie mają dobre laboratorium i radzą sobie z trudnymi przypadkami. Tylko proszę nie piszcie że to Novum, bo tam nie ogarniają mnie...
Zaznaczam, jestem otwarta i nie musi to być klinika w Warszawie.
Na oku mam prof Wolczynskiego w Białymstoku, bo znam kilka przypadków przejścia pacjentek z Novum do niego i okazały się sukcesem, dziewczyny są w ciążach albo już urodziły.

Może Gameta w Łodzi i prof. Radwan? Jestem z ta klinika od prawie 7 lat, mam 5 letnie dziecko a teraz "pracujemy" nad rodzeństwem. Mam porównanie z invimedem we Wrocławiu i wiem ze we wrocku traciłam czas i pieniądze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wracam od lekarza jestem podłamana... problemem u mnie może być imunoligia. Macica wydala jajeczka stąd te skorcze. Jutro rano będę miała badania krwi z mężem koszt ponad dwa tyś. Ponoć jak wyjdą źle robi się szczepionke która bierze się przez pół roku. Czy którąś z was miała taki problem? Lekarz polecił jakiegoś imunoliga z łodzi który jest najlepszy w robieniu tych szczepionek w Polsce najwięcej ponoć sukcesów.

Ten dr to właśnie Paśnik, do którego jeździ wiele dziewczyn z tego forum. A kto Ci zlecił te badania i na jakiej podstawie?
Wiem że w klinikach bardzo naciągają na badania, a Paśnik pewnie by Ci ich zlecił conajmniej o połowę mniej.

@Inka1604 dzięki. Gameta jest u mnie na liście w pierwszej trójce :) może ktoś jeszcze dziewczyny....może te „starsze” staraczki jak ja mają jakieś doświadczenia [emoji5]

@Inka1604 dzięki. Gameta jest u mnie na liście w pierwszej trójce :) może ktoś jeszcze dziewczyny....może te „starsze” staraczki jak ja mają jakieś doświadczenia [emoji5]
Edloteh ja mam jeszcze jednego mrozaka i jak teraz nie wyjdzie i potem tez bedzie klapa to sie zastanawiam nad gyncentrum w katowicach albo ta gameta w lodzi...

reklama
Wracam od lekarza jestem podłamana... problemem u mnie może być imunoligia. Macica wydala jajeczka stąd te skorcze. Jutro rano będę miała badania krwi z mężem koszt ponad dwa tyś. Ponoć jak wyjdą źle robi się szczepionke która bierze się przez pół roku. Czy którąś z was miała taki problem? Lekarz polecił jakiegoś imunoliga z łodzi który jest najlepszy w robieniu tych szczepionek w Polsce najwięcej ponoć sukcesów.
Podziel sie lista badan :)

Do góry