reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie. U ciebie 8dpt bylo 70. U mnie jest 16. W czerwcu bylo 12 i niestety nie bede rodzic w lutym. We wrzesniu bylo 117 i tez sie to dobrze nie skonczylo.
Dziewczyny to nie jest panika. Tu przemawia po prostu rozsadek.
Jesli chcecie mnie doprowadzac do porzadku lub kopac wirtualnie po tylku albo wmawiac, ze wszystko bedzie dobrze, to po prostu nic nie piszcie, prosze.

Dżoasia, nie bede Ci pisać żadnych frazesów, bo wiem ze to działa na człowieka w takiej sytuacji jak płachta na byka. Czy to życie nie moze byc prostsze, do cholery?! Przesyłam Ci cała moja życiowa energię, a chwilowo nie pozostało jej za duzo - ale bierz to co mam. Wytrwaj jeszcze te niepewność... Poj***** to wszystko i w ch** niesprawiedliwe. O.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dżoasia, nie bede Ci pisać żadnych frazesów, bo wiem ze to działa na człowieka w takiej sytuacji jak płachta na byka. Czy to życie nie moze byc prostsze, do cholery?! Przesyłam Ci cała moja życiowa energię, a chwilowo nie pozostało jej za duzo - ale bierz to co mam. Wytrwaj jeszcze te niepewność... Poj***** to wszystko i w ch** niesprawiedliwe. O.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to to. Swiete slowa. No qwa nie moze byc prosto i latwo bo bysmy sie chyba zanudzily :/ Energii sobie troche zostaw, nie chce byc jakas wstretna pijawka, do takiej lewitacji nie trzeba mi jej duzo ;) buziak:*

oooooooo!!! @Doris30:-) i @shaggy widzę ,że zaczynamy świrowanie :D Ja też! a co! już sprawdzałam dzisiaj: implantacja 6-7 doba-więc teoretycznie jak 5 dniowa blastka to 2 dni po transferze powinno coś się zadziać....ach ja się już martwię,że nic mnie nie boli :( prócz gardła i kręgosłupa oczywista...;)
Ja stwierdziłam co ma być to będzie :D 20 mam zrobić test a mój się pyta czy już dziś robiłam teraz mam przerwę muszę wziąść tabletki i trochę polezec a potem spowrotem do pracy. :laugh2: @Murawa trzymaj się :). @shaggy kiedy wy robicie testy

Dziewczyny wiecie co dostałam najgorsza robotę jaka może byc czyli aleje z warzywami więc dzisiaj mam same dzwiganie jajnik mnie napierdala kierowniczka zapytała czy nie mam nic przeciwko aby wziąć ta pierwsza aleje a ja do niej aby dała mi ja w następnym tyg a druga główna mowi tak przecież lekarz wypisal zgodę na powrót więc mam wziąć i bez dyskusji czaicie a o 17 dostawa z 4 palety warzyw a ja jestem sama ***** nic tylko usiąść i płakać; ((

O to to. Swiete slowa. No qwa nie moze byc prosto i latwo bo bysmy sie chyba zanudzily :/ Energii sobie troche zostaw, nie chce byc jakas wstretna pijawka, do takiej lewitacji nie trzeba mi jej duzo ;) buziak:*

Wiedz, ze mnie zatkalo.... Kurcze, nie chce nic mamrotac ale w duchu 3malam kciuki razem z M po tym naszym niepowodzeniu, aby u was poszlo wszystko ok. Labell ma racje, to zycie czasami jest po prostu sadysta, lubi nas torturowac :/ Sa jeszcze szanse?

reklama
Wiedz, ze mnie zatkalo.... Kurcze, nie chce nic mamrotac ale w duchu 3malam kciuki razem z M po tym naszym niepowodzeniu, aby u was poszlo wszystko ok. Labell ma racje, to zycie czasami jest po prostu sadysta, lubi nas torturowac :/ Sa jeszcze szanse?
Monia nie wiem, raczej marne. Najwyzej umowiny sie na whiskacza kiedys;)

Do góry