dżoasia
Fanka BB :)
Czuje sie w miare normalnie. Duzo spie@dzoasia a jak Ty sie w ogole czujesz?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje sie w miare normalnie. Duzo spie@dzoasia a jak Ty sie w ogole czujesz?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie wczoraj po transferze tak okresowo się czułam pewno po rozciąganiu ale dziś już spokój i ic się nie dzieje. zobaczymy co dalej będzie. dziś 1dpt.Dziś mnie mój pyta czy coś czuję właśnie teraz coś jakby mnie drapkalo w środku hihi
Dzwoniłam do księgowej,możesz być na ciągłym zwolnieniu w ciąży i cały okres zwolnienia płatny jest 100% po 270 dniach przechodzisz na zasiłek chorobowy ale on w przypadku ciąży nadal wynosi 100% także spokojnie :-)))Dziękuję Margit i pozostałym dziewczynom za wyoślenie tematu
Teraz jeszcze raz chyba wezmę od neurologa, a jak bedzie serduszko/ka to skorzystam z rady
Ja miałam w poniedziałek transfer trzymam kciuki że nam się udaMnie wczoraj po transferze tak okresowo się czułam pewno po rozciąganiu ale dziś już spokój i ic się nie dzieje. zobaczymy co dalej będzie. dziś 1dpt.
zawsze przed porodem możesz wykorzystac 6 tygodni macierzyńskiego (jak już się skończy ten okres 270dni)Ale nie mam tego jednego dnia przerwy
uda się uda. Tak to sobie tłumaczęJa miałam w poniedziałek transfer trzymam kciuki że nam się uda
Niee. Zmiana kodu nic nie zmieni, przepis brzmi w przypadku nieprzerwanej niezdolności do pracy występującej przed ciążą i w trakcie ciąży bez względu jaka to chorobaChyba od pierwszego dnia zwolnienia ciążowego się liczy,także można tylko zmienić kod i powinno być ok
2-3 dniowe:Dziewczyny czy macie pod ręką co się dzieje i kiedy po transferze? to z dniami itp. wklei któraś?
oooooooo!!! @Doris30:-) i @shaggy widzę ,że zaczynamy świrowanie Ja też! a co! już sprawdzałam dzisiaj: implantacja 6-7 doba-więc teoretycznie jak 5 dniowa blastka to 2 dni po transferze powinno coś się zadziać....ach ja się już martwię,że nic mnie nie boli prócz gardła i kręgosłupa oczywista...Dziewczyny czy macie pod ręką co się dzieje i kiedy po transferze? to z dniami itp. wklei któraś?