dżoasia
Fanka BB :)
Pewnie pojutrz...No nic pozostaje czekać Kochana. Intuicja potężna rzecz, ale mam nadzieję, że się u Ciebie myli. Powtarzasz jutro czy pojutrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie pojutrz...No nic pozostaje czekać Kochana. Intuicja potężna rzecz, ale mam nadzieję, że się u Ciebie myli. Powtarzasz jutro czy pojutrze?
Kochana ja pracuje w Biedronce mam umowę na czas nie określony Ale byłam ostatnio na ponad 5 miesięcznym l4 i nie qiem czy ja mogę znowu iść na tak długie l4 z innym kodem choroby ???? Ja wiwm ze należy mi sie leżeć Ale co zrobisz nic nie zrobisz zobaczymy co on jutro wymyśli co mi powie boję się jak cholera ;( kochana a do pracy wróciłam półtora tyg temuPaulinka zaczynam się o ciebie martwić, musisz wymóc na lekarzach żeby potraktowali to serio tak jak pisała dżoasia może to zapalenie przydatków i trzeba to wyleżeć. A praca - z tego co piszesz to pracujesz w magazynie - kochana w dzisiejszych czasach to pracodawca szuka pracowników a nie odwrotnie, masz prawo do chorobowego 182 kalendarzowe w roku. .(od 34 dnia kalendarzowego w roku płaci zus więc łaski nie robią)Jaką masz umowe czy na czas określony czy nieokreślony? Pracuje w kadrach i jakby coś to łatwo im nie będzie
Inka to twoje imie? Ostatnio jedna z grudniowek dala tak na imie swojej corciWiem co czujesz, najgorsza jest ta niepewność, w lewo czy w prawo... nowa tu jestem i nie znam Was tu jeszcze za dobrze, masz jeszcze Kropki?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka śliczna:*:*:*:* szczęściaro TyDżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj
Wyglada tak:
Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.
A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty
Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak też zrozumiałamJa miałam na myśli @dżoasia nie siebie
Z tego co sie orientuje mozesz miec zwolnienia 182 dni w roku wrocic do pracy i znowu isc na zwolnienie chyba nawet na ten sam kod. Ale niech sie wypowie tu nasz szpecjalista z dzialu kadrKochana ja pracuje w Biedronce mam umowę na czas nie określony Ale byłam ostatnio na ponad 5 miesięcznym l4 i nie qiem czy ja mogę znowu iść na tak długie l4 z innym kodem choroby ???? Ja wiwm ze należy mi sie leżeć Ale co zrobisz nic nie zrobisz zobaczymy co on jutro wymyśli co mi powie boję się jak cholera ;( kochana a do pracy wróciłam półtora tyg temu
O kochana, to akurat zle trafilas, ja nie wiem co mi tetaz do glowy strzelilo ze nakupilam tych sikaczy. Pierwszy i ostatni raz taka glupote zrobilam. Dobrze ze na dzisiaj mi nie wustarczylo Teraz grzecznie czekam na bete. Tylko blagam niebiosa albo niech bedzie wysoka albo 0, nie chce znowu zyc w zawieszeniu
U mnie ok już mi przeszło chyba na dobre. A kropka mam nadzieję że zostanie ze mną.A dziękuję-oki.Kropki ze mną.Wszystko zgodnie z planem-nawet mój lekarz dzisiaj był Także oby zostały ze mną
A u Ciebie jak samopoczucie? Lepiej już?Bo ja coś kurka też kichać zaczynam-wczoraj byłam na małym spacerku w ten mróz...Także herbata z cytryną i miodem w ruch
No i schodzisz z dawek tak ? dzieje się coś?Mi powiedziała że do 8tc chciałaby żebym już była na czysto bez leków oczywiście jeżeli nie będzie plamien żadnych przy schodzeniu z dawek przy każdym z leku.. No i jest czysto.. ostatnio byłam na wizycie pytała jak mi idzie i bardzo zdziwiona , że jej posluchalam.. ale już sama nie wiem co mam robic ..