reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj;)

Wyglada tak:
1515570931-1a07e124e88681e6-aaaaaa.jpeg

Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.

A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty :)

Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczności :-))

reklama
Mysle ze najpierw to wino ale z toba to juz pewnie nie:p a dzwonilas tam.moze sie dowiadywac o ta aku?
Wiesz znalazłam na stronach wielu klinik IVF, osoby z którymi współpracują w zakresie aku. I często się przewija dr Amarjargal Marażewska. I chyba się na nią zdecyduję, bo skoro współpracuje z klinikami to powinna być obcykana w IVF. I chyba zadzwonię. Chociaż się cykam... no i mam tyle lekarzy przez to cholerne oko, że nie wiem gdzie wcisnę jeszcze aku.
Ale na herbatę/czekoladę z Tobą zawsze mam miejsce w kalendarzu! A do gdzieś 24 stycznia to i jakieś wino obleci ;D chociaż ja i alkohol to średni kumple.

No i ch..... beta 16:(

Tylko mi nie piszcie ze to przyrost 400% i bedzie dobrze. Gowno bedzie:(
Ja pieprzę. Kurde już nic się nie zgadza, myślałam, ze juz problem zdiagnozowany - problem z utrzymaniem, a zagniezdzanie ok a tu biochemiczna [emoji19] może organizm potrzebuje dłuższego odpoczynku?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ja też wszędzie brałam/biorę ze sobą torbę z lekami, aż mój Mąż się śmieje ze mnie :) . Nigdy nie wiadomo czy jakiegoś korka po drodze nie będzie, czy nie zostanę na noc u mamy więc wolę się nie martwić,że jakiegoś leku mam za mało.
Ja mam pudełko tygodniowe, takie ze każdy dzień to osobne pudełeczko na 4 przegródki i układa się je w wieże ale można zabrać osobno. Chodze Wiec tyko ze swoim dniem., do tego codziennie wieczorem wyciągam zastrzyki na następny dzień. Dla mnie to fajna opcja bo ja jestem zapominalska i potrafię nie pamiętać czy coś wzięłam. Poza zastrzykami, to akurat pamietam ;). Rozdzielam raz w tygodniu i potem jest szybko, wygodnie i widzę czy na pewno zjadłam.

Dziewczyny trochę się martwię dzisiaj 19 dpt i od wczoraj nie czuje kompletnie nic. Piersi przestają bolec, brzuch jak w poniedziałek bolał jak na @ tak dzisiaj nic. Wczoraj tez zero. W. Poniedziałek było mi trochę niedobrze a wczoraj o dzisiaj czuje się dobrze, senność znikła. Bije się z myślami czy iść na betę czy czekać do piątku do wizyty.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym poczekala do wizyty. Na tym etapie beta niewiele już Ci powie.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Kochana ja pracuje w Biedronce mam umowę na czas nie określony Ale byłam ostatnio na ponad 5 miesięcznym l4 i nie qiem czy ja mogę znowu iść na tak długie l4 z innym kodem choroby ???? Ja wiwm ze należy mi sie leżeć Ale co zrobisz nic nie zrobisz zobaczymy co on jutro wymyśli co mi powie boję się jak cholera ;( kochana a do pracy wróciłam półtora tyg temu
Na zwolnieniu możesz przebywać 182dni w roku nieprzerwanej choroby lub gdy przerwy są krótsze niż 60dni. Po wykorzystaniu 182dni musisz złożyć wniosek o zasiłek rehabilitacyjny (60dni wcześniej najlepiej)

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Do góry