reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mnie tez co jakis czas zakluje, to raczej normalne, dzidzia rosnie i potrzebuje coraz wiecej miejsca. A ja oprocz tego pobolewania podbrzusza dobrze, dziekuje. Plamien na szczescie od zeszlego piatku nie mam. Od jutra zmniejszam dawke crinone na 1x1 i zastanawiam sie o jakiej porze dnia brac. @jasani brala rano i chyba tez tak zrobie. Stresuje sie oczywiscie :(
No mi doktor mówiła, że wieczorem to tak właśnie brałam ale widzę , że to różnie . . Ja dziś biorę ostatnie crinone A później tylko zostaje mi ostatni listek duphastonu 2x1... I Pani doktor mówiła żebym tylko po żadnych lekarzach nie latała i nie załatwiala sobie recept.. mój M mówi że musimy jej zaufać i posłuchać... sama nie wiem powiem Ci... :( praktycznie na 8tc zakończę dawkowanie progesteronu..
Cieszę się że u Ciebie nie ma żadnych plamien już!! Będzie dobrze ❤

reklama
Ja nie wiem kto ustala normy spozycia tych witamin, ale na syntatykach mialam poziom powyzej normy, a w ovarinie w 1 tabl jest 50%rws i lykalam wlasnie 1tabl dziennie. W metylu z allines mam 40000%rws i lykalam co drugi dzien, czyli teoretycznie 20000%rws i poziom mam w normie, nieco powyzej polowy zakresu.

Dżoasia a badałaś ponownie tą homocysteinę?

Myślę, że żadna z Nas nie myślała, że może ją coś takiego spotkać :) Ja zawsze słyszałam "UWAŻAJ CO WPADKI NIE ZALICZYSZ!" , pilnowałam się z moim mężem aż za bardzo, teraz śmiejemy się, że trzeba było iść do łóżka na pierwszym spotkaniu i od razu bez zabezpieczenia :D
U nas właśnie w ten sposób powstał syn....bardzo szybko i spontanicznie...Mój największy cud świata :happy2: ale później chciałam byc madrzejsza niż ładniejsza, jego do przedszkola, sama do pracy i dopiero drugie dziecko...i zaczęły się schody. Trzeba było działać od razu a nie czekać.Ale mądry człowiek po fakcie:confused:

Ja tez pamietam jak kiedys robilam sikacza 2dni po stosunku zesrana czy nie zaszlam hahaha bo na tescie bylo napisane, ze wykrywa juz dwudniowa.ciaze :laugh2:
To mnie się zdarzyło być PEWNĄ, że jestem w ciąży mimo tabletek i prezerwatywy :p Teraz śmieje się z kobiet, które mówią, że zaliczyły WPADKĘ :D Ja pytam CO TO?! :D

Dziękuję dziewczyny za wsparcie ;*
Dzisiaj cały dzień prawie przeryczalam same wiecie co się wtedy czuje żal do całego świata.... Ale od jutra walczę dalej mam wizytę u lekarza i przygotowuje się do kolejnego wszczepienia mam nadzieję że już za miesiąc. Btw kazali mi zażywać leki do czwartku I zrobić bete jeszcze raz Ale ja w takie cuda nie wierzę...

reklama
Do góry