reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez tak mam i w sumie to czuje non stop gdzies od miesiaca. Moze nie tak do konca okresowo, bo zadnych skurczy nie mam ale uczucie ciagniecia jest.
Mi wczoraj się wydawało jakby jakieś skurcze były ale nie wiem czy już nie jestem przewrazliwiona ale nospe lyknelam :) no takie uczucie ciągnięcia no i nie wiem coś tam zakuje.. A Ty jak się czujesz ? :*

reklama
No ja się dzisiaj zaczęłam martwić bo wczoraj brzuch bolał jak na @ a dzisiaj to tak coś zakuje w jajniku i tyle [emoji12] ostatnio się martwiłam ze brzuch za mocno mnie boli a dzisiaj ze wcale. Idzie zwariować [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba u nas to już tak zostanie :D :p ale ja żyję tym , że lepiej zapytać niż się martwić :D

A o co mniej wiecej pyta przeprowadzajac wywiad no dawaj przykladowe pytania tak zebysmy mogly sie wstepnie przygotowac i nie byc zaskoczone. Zastanawiam sie czy brac tez wyniki emka skoro u nas jest wiekszy problem po jego stronie co prawda nie immunologiczny

Gosia ja brałam jego wszystkie badania i coś tam z tego spisywał, więc bierz wszystko co masz.

Tak kochana mam wizytę w czwartek boję sie jej bardZo bo bardzo mnie ten jajnik boli jak sie nadzwigam nazapierdalam w robocie to potem umieram po prostu masakra nie wiem co sie dzieje znowu pewnie transfer odroczy nie mam juz na to wszystko siły; ( mam dola
Nie zamartwiaj się tak Paula-poczekaj do wizyty-zobaczysz wtedy. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze!;)

Kropki macie w macicy a luteine aplikujecie do pochwy wiec musialybyscie odkurzaczem chyba aplikowac, zeby maluchy wyciagnac :p ja calutki czas uzywam aplikatora do lutinusa i nic a nic sie nie podraznam. I jelit tez jeszcze sobie nie poprzebijalam:laugh2:
@Dzoasia ja też używam cały czas aplikatora-ale wiem że kobiey niektóre narzekaly że się podrażnienia ;)
A Ty od razu O falach :D :D :D

Mi wczoraj się wydawało jakby jakieś skurcze były ale nie wiem czy już nie jestem przewrazliwiona ale nospe lyknelam :) no takie uczucie ciągnięcia no i nie wiem coś tam zakuje.. A Ty jak się czujesz ? :*
Mnie tez co jakis czas zakluje, to raczej normalne, dzidzia rosnie i potrzebuje coraz wiecej miejsca. A ja oprocz tego pobolewania podbrzusza dobrze, dziekuje. Plamien na szczescie od zeszlego piatku nie mam. Od jutra zmniejszam dawke crinone na 1x1 i zastanawiam sie o jakiej porze dnia brac. @jasani brala rano i chyba tez tak zrobie. Stresuje sie oczywiscie :(

Ja jakis czas temu ogladalam reportaz gdzie wypowiadal sie ledarz od ivf tylko juz nie.pamietam czy to ktos.znany byl, ze teoretycznie 7 stymulacji jest bezpieczne. Na pewno dawki lekow i czestotliwosc stymulacji maja tu duzo do gadania ale nie popadajmy w paranoje...

Mimo wszystko idz sie zbadaj lepiej;))
Trzymam mocno za jutro !

reklama
No tez o tym nie wiedzialam az dostalam zjebke od znajomej lekarki hak pokazalam jej b-complex ktory biore i kategorycznie narychmiast kazala mi odstawic to gowno. Witamina b12 jest torakogennajesli jest przyjmowana wzbyt duzych dawkach. Wit b6 prowadzic moze do zaburzen neurologicznych. Dlatego tak wazne jest kontrolowanie wynikow przy braniu wszystkich metyli i dostosowywanie dawki do aktualnych wynikow. Jesli ma sie mocno przekroczone normy to nawet odstawienie wszystkiego. Moja wit b12 przed suplementacja byla na poziomie ok 350 po 3 miesiecznej suplementacji wzrosla do 900. Metylowanej nie biore juz pol roku ewentualnie syntetyczna te male dawki ktore sa w witaminach dla kobiet w ciazy a poziomspadl ledwie do 700

O k****wa, a ja łykam właśnie b-right :errr:
Od jutra sam kwas foliowy 0,4.
Ale co ciekawe mówiłam że to biorę Paśnikowi i nic nie powiedział:oo2:

Do góry