reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Coś mi nie daje spokoju czuje że cos tam nie gra nie wiem dlaczego ale po prostu to wiem że nadal mój jajnik nie jest taki jak powinien być cos tam jest nie tak czuje się tak jak bym miała to mega dużego albo cos na nim było bo tak mnie boli najgorsze jest to ze nic w pracy powiedzieć nie mogę ze mam takie problemu i ze jestem po 2 punkcjach ;( do dupy z tym wszystkim
Kochana rozumiem Ciebie doskonale
... ciężko pogodzić pracę z leczeniem. Ciągłym bolem , wizytami u lekarza przy stalym udawaniu w pracy ze wszystko jest dobrze...Ale dasz radę, pieniążki i praca potrzebna każdej z nas...

reklama
Pozwoliłam sobie na prywatę.
Nie wiem czy kiedyś wspominałam, ale moja córka ma porażenie splotu ramiennego, co jest efektem uszkodzenia nerwów w trakcie porodu. Młoda ma już prawie 8 lat, była kiedyś operowana ale mimo to musi być pod stałą opieką lekarzy i rehabilitantów, co oczywiście kosztuje. Jeśli macie ochotę wesprzeć leczenie mojej Ali, to będę ogromnie wdzięczna :) Zobacz załącznik 834810
Kochana ja w tamtym roku musialam doplacac ale kesli w tym roku bedzie cokolwiek to i moj 1% bedzie:*

Kochana rozumiem Ciebie doskonale
... ciężko pogodzić pracę z leczeniem. Ciągłym bolem , wizytami u lekarza przy stalym udawaniu w pracy ze wszystko jest dobrze...Ale dasz radę, pieniążki i praca potrzebna każdej z nas...
No niestety potrzebna muszę udawać że wszystko jest pięknie ładnie a tak naprawdę to myślę co zrobić aby tak nie bolało; (

Coś mi nie daje spokoju czuje że cos tam nie gra nie wiem dlaczego ale po prostu to wiem że nadal mój jajnik nie jest taki jak powinien być cos tam jest nie tak czuje się tak jak bym miała to mega dużego albo cos na nim było bo tak mnie boli najgorsze jest to ze nic w pracy powiedzieć nie mogę ze mam takie problemu i ze jestem po 2 punkcjach ;( do dupy z tym wszystkim
Paulinka popros lekarza zeby dokladnie to sprawdzil bo to nie.jest normalne. Moze masz zapalenie przydatkow i stad ciagly bol uplawy itp to trzeba wylezec.w lozku poc.kocem, wygrzac i pozazywac jakies leki. Nie daj sie zbyc, niech lekarz podejdzie do tego fachowo. Jesli stwierdzi ze nic tam nie widzi to idz sama porobic jakies wymazy przynajmniej, chocby biocenoze pochwy.

Ty tu mam nie pitol...lecisz i to z samego rana i to z wynikiem na cito poprosimy:D
a jak sikacz, kreska dalej widoczna czy zbielał?
Ostatnio nie bralam na cito a wynik byl po poltorej godz. No w planach mam byc przed 7 w labo bo ten nieszczesny progesteron chce zbadac tez przez wzieciem lekow.

No niestety potrzebna muszę udawać że wszystko jest pięknie ładnie a tak naprawdę to myślę co zrobić aby tak nie bolało; (
Ja czasami mam wrażenie że na te partie ciała przeciwbólowe nie działają ... ostatnio widziałam reklamę przeciwbolowego na ketonalu może to by pomogli? Albo ketonal niech Ci lekarz przepis ze. To ze pracujesz fizycznie na pewno nie pomaga, tylko wzmaga ból ...

Zostało mi tylko czekanie do tego 11 na wszelki wypadek to sie spakuje tak jak do szpitala lepiej mieć niż potem malować na kartce co gdzie jest aby przywiózł jak sie sama spakuje to wiem ze wszystko bede miała a cos czuje ze albo powie że dostanę skierowanie do szpitala albo ze L4 przecież oni mnie w tej robocie zapierdola jak ja im znowu l4 przyniosę nie wyobrażam sobie tego wszystkiego nawet już myśleć mi siw nie chce dobra dziewzyny dobranoc bo ja to padam na ryjek zasypiam na siedząco @dżoasia kochana trzymam mocno kciuki aby ta beta ładnie rosła; )

reklama
Ja czasami mam wrażenie że na te partie ciała przeciwbólowe nie działają ... ostatnio widziałam reklamę przeciwbolowego na ketonalu może to by pomogli? Albo ketonal niech Ci lekarz przepis ze. To ze pracujesz fizycznie na pewno nie pomaga, tylko wzmaga ból ...
Mam ketonal w domu kochana Ale staram sie aż takich nie brać mocnych leków biorę czapki Diclac i dobrze działają dobra kochana ja to spadam spac bo na siedząco zasypiam dobranoc :)

Do góry