reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Obiecuje podziekowac każdej z osobna jak do siebie dojdę.
Yplocka &&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie, będziesz następna.

ja zastrzyk Ovitelle miałam 15 lipca, także już jest prawie 20 dni po. jejku zeby tak bete mozna bylo zrobić w UK, ale u mnie na wiosce to jakaś ciemnota jest.Powiem beta to oczy wytrzeszcza i tyle będzie

reklama
Wkleje wam fotę zebyście też pozaciążały wiem, że blada, ale będzie ciemniejsza, musi być!!! Test zwykły made in Tesco :-)

img9041w.jpg

zosia TO NIE JEST BLADA KRESKA!!!! jest konkret moja droga, to bedzie niezly byczek :)))))) tez testowalam takim jak ty, najtanszym, zobaczysz jutro bedzie mocniejsza, tylko nie zbankrutuj wykupujac wszystkie testy:-) no i zeby ci siuskow nie zabraklo:-D ty ciezarowo jedna!P1060057.jpg
a to moj dla porownania :), rezultat spi za sciana :))))

Ostatnia edycja:
ZosiaK-gratulacje, też miałam taką bladą drugą kreseczkę, więc jest b. dobrze.

Ja dziś rano plamiłam na brązowo a już było tak dobrze 2 tygodnie ani kropli. Jestem załamana a do tego mocno wczoraj bolał mnie brzuch a dziś plecy. Na domiar złego dziś miałam pierwsze wymioty poranne okropieństwo, co za poranek....Dobrze, że dziś mam wizytę u gina bo chyba bym oszalała. Jakoś bardzo się boję...

Zosiu, GRATULUJE!!!!!! Wiedzialam,ze nie ma innej obcji jak II :-)
Lezka mi sie zakrecila jak pislas o wspolnym testowaniu z mama i mezulkiem. Taka, wspolna rodzinna radosc. A co Ty mowisz ,ze kreska blada??!! Przeciez ja ladnie i wyraznie widac :-) Teraz ja sie uczepiam Twego ogona, abys mnie wkrotce pociagnela za soba ;-)

madmax spokojnie, tam sie wszystko rozciaga, plamienie brazowe to nie problem, moze cos sie tam naciaga, glowa do gory, dobrze ze masz wizyte dzisiaj, wszystko bedzie ok tylko badz spokojna bo nerwy zle robia w takiej sytuacji, trzymam kciuki!

Zosia, przyłączam się do okrzyków HURRRAAA!!!
Mnie kazali robić betkę w 9 dpt (a miałam podaną blastusię 5-dniową) i teraz zastanawiam się czy to nie za wcześnie??? I kiedy mogę zrobić zwykły test sikany? Ostatnio kazali mi robić w 10 dpt a zarodek był 4-dniowy. Nie chcę robić za wcześnie, żeby się niepotrzebnie nie rozczarować...

reklama
Napierajko, ja miałam te same dylematy, wolałam poczekać dłużej i dopiero testować bo bałam się że wcześnie może nie wyjść, ja bym już w rozpacz wpadła a by się okazało że jednak jestem. Mojej kumpeli spóźniał się okres, zrobiła test i nic. A że problemy miała z poczeciem pierwszego się wogóle nie przejęła pojechała do Polski i zrobiła rutyową wizytę u gina w PL, a tam suprise i ciąża. Doktorka powiedziała, że testy raczej nie wykazują bardzo wcześnie.

Hope71 dziękuje za tą fotę, bo ja już nie mogłam przestać się trząść, chodze i zaglądam na test mój czy nie za blada, ale jak piszecie, że taka może być, to ja wam wierzę, bo Wy kochane jesteście dla mnie najlepszymi ekspertkami, oby tylko cud trwał. Przeczytałam Twojego posta mamie to się znowu popłakała.

Aguś to ja już cię ciagne za sobą. Nie ma innej opcji, jak juz zrobię 7 test, potwierdzające i się upewnie, to będę waz wirtualnie, metafizycznie ciągnąć za sobą, tak działa prawo przyciągania

Do góry