hope322
Fanka BB :)
Jak szybko masz wynik. Cos sie zaczyna dziac, jeszcze jest szansa i nie ma co sie zalamywac :*Laski u mnie raczej lipa bedzie. Beta 4 ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak szybko masz wynik. Cos sie zaczyna dziac, jeszcze jest szansa i nie ma co sie zalamywac :*Laski u mnie raczej lipa bedzie. Beta 4 ;(
Nie ma co porownywac wynikow. Poza tym pisalas, ze maluszki troche mdlosze byly. Ja wierze, ze dopiero beta zaczyna rosnac.Oczywiscie ze bede. Ale poprzednio byla w tym dniu juz 57. Ewentualnie juz spada. Do dupy z tym wszystkim
Kciuki zacisnieteDziołchy-właśnie dzwonili-jutro 09:00 godzina zero Trzymajcie kciuki za moje dwie wczesne blastusie
Ja już w klinice embrion ok mam nadzieję że zostanie ze mną. Wody już się tyle napilam że więcej się nie da. powodzenia dziewczyny I milego dnia
Bo za wczesnie napewno zrobiłas.Powtorz za 2 dni i bedzie okLaski u mnie raczej lipa bedzie. Beta 4 ;(
Kciukasy zaciśnięte!!!Zostanie na pewno!!! nie ma innej opcjii!!!Ja już w klinice embrion ok mam nadzieję że zostanie ze mną. Wody już się tyle napilam że więcej się nie da. powodzenia dziewczyny I milego dnia