reklama
Proszę o korektę 15.01 nie wizyta pęcherzykowa a wizyta po cb;(Dziewczyny powodzenia @Doris30:-) zaciskaj mocno nozki
@dzoasia bety na wysokosci
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
sykatynka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, rano na wkładce trochę brązowego plamienia, a potem po siku wyleciał niewielki brązowy skrzep (sorki za szczegóły). Napisałam do mojej pani doktor żeby umówić się na dzisiaj lub jutro na wizytę do niej, to będzie 20 dpt, to pęcherzyk powinno być widać na pewno, a jak z serduszkiem? Ale mam naprawdę źle przeczucia, jeszcze w połączeniu z tym że mnie cycki nie bolą a w nocy śniło mi się ze obudziłam się cała w krwi i że pojechałam do szpitala
Tule Kochana ,bądź dobrej myśliCześć dziewczyny, rano na wkładce trochę brązowego plamienia, a potem po siku wyleciał niewielki brązowy skrzep (sorki za szczegóły). Napisałam do mojej pani doktor żeby umówić się na dzisiaj lub jutro na wizytę do niej, to będzie 20 dpt, to pęcherzyk powinno być widać na pewno, a jak z serduszkiem? Ale mam naprawdę źle przeczucia, jeszcze w połączeniu z tym że mnie cycki nie bolą a w nocy śniło mi się ze obudziłam się cała w krwi i że pojechałam do szpitala
Już dawno to było usunięte ale zauważyłam że po wstawuaniu i tak to się pojawia te "ukryte wydarzenia " .. Tak samo miałam z aduuunia ze długo musiałam ja ręcznie kasować jak już kalendarz wstawiłam A dziś nie zauwazylam.. przepraszamProszę o korektę 15.01 nie wizyta pęcherzykowa a wizyta po cb;(
Oczekiwanie2017
@dżoasia wariacie kciuki wiadomo, że to tylko formalność bety do nieba !!!!!!!
@Doris30:-) kciuki za malucha !! Zaciskaj nogi i niech zostaje z mamusia na 9 miesięcy!! ❤
Przyłączam się do życzeń. Wracajcie z dobrymi wiadomościami, bety do nieba i szczęśliwego, udanego transferu.
Oczekiwanie2017
Byłam dzisiaj i ja krwi upuścić trochę bo nie robiłam 3 weryfikacji, nie miałam gdzie i jak święto itp a chciałam w tym samym labo.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oby beta rosła jak na drożdżach.
Agnieś191
Ja miałam wizytę w 20 dpt pęcherzykową a serduszkową w 34dpt blastkiCześć dziewczyny, rano na wkładce trochę brązowego plamienia, a potem po siku wyleciał niewielki brązowy skrzep (sorki za szczegóły). Napisałam do mojej pani doktor żeby umówić się na dzisiaj lub jutro na wizytę do niej, to będzie 20 dpt, to pęcherzyk powinno być widać na pewno, a jak z serduszkiem? Ale mam naprawdę źle przeczucia, jeszcze w połączeniu z tym że mnie cycki nie bolą a w nocy śniło mi się ze obudziłam się cała w krwi i że pojechałam do szpitala
reklama
walczaca o szczescie
Wierzę że się podniesiesz i będziesz jeszcze silniejszą kobietą. Po czasie żałoby przyjdzie ponowna chęć walki i wtedy zakończy się ona sukcesem. Trzymaj się!Dzięki. Jak juz sie poskładam z powrotem w jedna cześć i nim jeszcze raz spróbuje byc mama to musze jeszcze raz przemyśleć całe swoje życie. Bo ten dramat obnażył pewne zyciowe podstawy które dawno w gryzach legły a ja udawałam sama przed sobą, ze dobrze jest. Wiec po czasie żałoby przyjdzie czas porządkowania... Ale trzeba ogarnąć fundamenty bo bez nich wszystko i zawsze (choć nie lubie tych uogólnień) walić sie bedzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: