reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane wróciłam po weekendzie na szczęście ból psychiczny troszkę zelżał może dlatego że powiedziałam sobie że w marcu 2 podejście nawet jeżeli M nie będzie chciał to stanę na rzęsach zaś jeżeli chodzi o ból fizyczny to podbrzusze coraz bardziej boliiii już nie wspominając o bólu głowy włącznie z potylica na każdy ruch głowy dzisiaj już troszkę mam uplawow zoltawych więc podejrzewam że jutro albo pojutrze zacznie się oczyszczać tym bardziej że cykle mam zawsze 32-34 dni to tak by wychodziło od ostatniej miesiączki chociaż wolałabym nie mieć tego oczyszczania a babelka pod serduszkiem ale wrócę w marcu po Naszego eskimoska !!!
Tule Cię mocno! Wierzę że już niedługo los wynagrodzi Ci Twoje cierpienie i bedziesz Mamą!!

reklama
Dziewczyny, dostałam plamienia brązowe ale było tego sporo... teraz byłam to czysto, ale boję się iść kolejny raz... od razu zaplanowałam 300 mg lutki ale mam złe przeczucia nie wiem co mam robić jakby co, na ip nie ma co jechać bo to za wczesna ciąża, chyba się spróbuję na jutro lub pojutrze na wizytę umówić a tu nawet jeszcze usg serduszkowego nie było....
Staraj się leżeć,weź nospe i odpoczywaj. Ostatnio sporo tu plamien ale na szczęście większość z nich nie oznacza nic złego. Myśl pozytywnie!

Cześć dziewczyny, rano na wkładce trochę brązowego plamienia, a potem po siku wyleciał niewielki brązowy skrzep (sorki za szczegóły). Napisałam do mojej pani doktor żeby umówić się na dzisiaj lub jutro na wizytę do niej, to będzie 20 dpt, to pęcherzyk powinno być widać na pewno, a jak z serduszkiem? Ale mam naprawdę źle przeczucia, jeszcze w połączeniu z tym że mnie cycki nie bolą a w nocy śniło mi się ze obudziłam się cała w krwi i że pojechałam do szpitala
Na serduszko chyba za wcześnie,pecherzyk powinnien być i mocne kciuki abyś go zobaczyła! Trzymaj się,i mam nadzieję,że ktoś pomaga Ci przy synku.

reklama
Do góry