Ale czy jeżeli beta spadła z 54 na 39 po 48h i po kolejnych 12 h na 27 to może stac się jakiś cud że nagle zacznie wzrastać bo jakoś nie wierzę w to że takie sytuacje się zdarzały a druga sprawa przecież odstawiamy progesteron który miał za zadanie utrzymanie ciazy
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Tu nie chodzi o to ze zacznie cudownie rosnac tylko zeby spr czy sie nie zatrzymala. Jak sie zatrzyma na jakims.poziomie i nie bedzie spadala przez.dluzszy czas to niestety nie ominie cie lyzeczkowanie. Ale to tak czysto teoretycznie, bo takie rzeczy raczej sie nie zdarzaja przy tak wczesnych ciazach i niskich wartosciach bety.Ale czy jeżeli beta spadła z 54 na 39 po 48h i po kolejnych 12 h na 27 to może stac się jakiś cud że nagle zacznie wzrastać bo jakoś nie wierzę w to że takie sytuacje się zdarzały a druga sprawa przecież odstawiamy progesteron który miał za zadanie utrzymanie ciazy
Ruminek to tak sredniawo, mieta w duzych ilossciach moze powodowac skurcze ponoc i wychladza organizm... ja tego rooibosa zaparzam 1 torebke w 0,6l kubku i chlam 2 dziennie, do tego 1-2 szkl jaakiedos dobrego soku i poltota litrowa butla wody lezy pod reka czyli na kaloryferze w sypialni przylozku bo boje sie gardlo przeziebic (przy encortonie i accofilu musze szczegolnie uwazac, wiec nie pije nic nawet w temp pokojowej tylko letnie)
Hmmm...nie mam ciepłego kaloryfera pod ręką
Chyba, że sobie kupię już to urządzenie do podgrzewania mleka dla dzieci
dżoasia
To gdzie masz.kaloryfer? Bo chyba.nie mieszkasz w iglooHmmm...nie mam ciepłego kaloryfera pod ręką
Chyba, że sobie kupię już to urządzenie do podgrzewania mleka dla dzieci
No to kuźwa po jaką cholerę ja się kłuję, jak mogłabym parę razy dziennie zaparzony imbir popijaćImbir tez nie w nieograniczonych ilosciach zwlaszcza przy acardzie i heparynie bo znacznie rozrzedza krew
dżoasia
Zreszta, @Iskra_82 o tym kaloryferzr napisalam na swoim przykladzie, bo sie zafiksowalam na punkcie, ze nie moge sie przeziebic, we wrzesniu poszlam z katarem na wlew z ig a moj organizm na ten wlew zareagowal jakby mnie niezla choroba rozbierala (czego dowiedzialam sie z ksiazki tej profesorki) i tera nie wiem czy normalnie tez by mnie tak wykopalo z butow czy ten katar mial w tym wszystkim jakis swoj udzial :/
dżoasia
Bo pieron wi jaka to mialaby byc ilosc tego imbiru a odnoscie heparyny to ja po 3 zastrzykach nie mam nawet najmniejszego sladu po wkluciu, nawet po tym dzisiejszym, ktory robilam o 6 rano "na spiocha"No to kuźwa po jaką cholerę ja się kłuję, jak mogłabym parę razy dziennie zaparzony imbir popijać
To gdzie masz.kaloryfer? Bo chyba.nie mieszkasz w igloo
Kaloryfer w sypialni grzeje jak akurat jestem w dużym pokoju gdzie grzeje tylko podłoga.
A jak mimo to z domu robi się iglo to grzeje koza
Zreszta, @Iskra_82 o tym kaloryferzr napisalam na swoim przykladzie, bo sie zafiksowalam na punkcie, ze nie moge sie przeziebic, we wrzesniu poszlam z katarem na wlew z ig a moj organizm na ten wlew zareagowal jakby mnie niezla choroba rozbierala (czego dowiedzialam sie z ksiazki tej profesorki) i tera nie wiem czy normalnie tez by mnie tak wykopalo z butow czy ten katar mial w tym wszystkim jakis swoj udzial :/
No ja się właśnie w sylwka przeziębiłam, wczoraj już było lepiej więc trochę mineralki popiłam i dziś znów gardło boli
A jakby katar był faktycznie tak niebezpieczny przy tych wlewach to raczej by Ci ich nie podali. Tak myślę.
reklama
hope322
No wlasnie czytalam, ze mialas przeboje z ta macica. Mam nadzieje, ze dzieciaczki tak mocno sie wkopaly i dlategoJa sie dzis troche nacpalam nospa i relanium ze wzgledu na nocne wybryki macicy i od poludnia mam spokoj.
Beta w pon, chyba ze zaśpię i nie.bedzie.mi sie chcialo wstac
Juz to widze jak zaspisz na bete
Podziel się: