reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O fak!! 2cm igly? Ale tego sie nie podaje dojelitowo:laugh2::laugh2:
Mi baba w aptece do prolutexu dala igly 0,3x13mm:) ale fakt, sqrwel boli caly dzien

Mojemu w ogóle nie dała. Nastepnego dnia jak pojechał to dała mu 3cm i grube:confused:. Dziś dała takie jak w ulotce, alu jutro chyba kupię jeszcze mniejsze bo aż w głowie mi się kręci jak mam to wbićo_O

reklama
Widzisz nawet nie wiedzialam, ze widac je przy owulacji. W ogole to nawet nie wiedzialam co to jest dopuki w ciaze nie zaszkam. Zaden lekarz sie nie kapnal a przeciez minitoring owulacji mialam przy inseminacji i wczesniejszych obserwacjach cyklu. Jajowody byly badane kontrastem czy drozne, wyszlo, ze tak i nikt juz tam nie zagladal. Troche mnie zaciagneli w lata.
Musi sie udac kochana. Zabieraj swoje malenstwa :*
Edit oczywiscie jak juz urodzisz te co masz w brzuszku ;)

Dziękuje!Teoretycznie mam jednego Bąbelka,ale z jednego mogą być czasem dwa [emoji6] Ty tez dbaj o siebie,oby nigdy więcej tych plamień!

Jakos nie widze u Ciebie innej opcji. U Ciebie tak jak u mnie 100% skutecznosci tylko efekty do tej pory smutne. Przypuszczam, ze troche masz stracha ale tyle ile jest kciukow za Ciebie to nie moze sie nie udac ;)
Teraz wlasnie sie boje ze na tym "pewnym" etapie zawiedzie. A ty kochaniutka poza tymi nieszczesnymi jajowodami jestes okazem.zdrowia a u mnie cuda na kiju niestety sie dzieja, wiec.nigdy nie wiadomo co sie skicha po drodze:/
Ale juz blizej jak dalej:)

Z mojej wiedzy wynika, ze niemowletom podaje sie tylko wode. Ale zrobisz jak zechcesz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mialam na mysli noworodkow tylko niemowleta:) chodzi mi o ten okres kiedy juz oprocz wody mozna wlaczac inne rzeczy jak wlasnie herbatki :) nie mam jeszcze dziecka wiec nie czepiajmy sie szczegolow. Potrzebna szczegolowa wiedze na pewno w odpowiednim czasie zdobede :)

Dziewczyny a jakie macie informacje na temat ziół w ciąży? Bo ja lubię do herbaty goździki wrzucić albo cynamonu ciut, a mój, który jak już wiecie postanowił patrzeć mi na ręce, wolałby żebym samą wodę piła :oo2:
A mi w zimie woda wybitnie nie wchodzi:no:
Moje ulubione owocówki mają hibiskus, więc odpadają.
No to co ciepłego można pić?
Imbir. A może dobry sok żurawinowy z ta woda na ciepło jeśli cię nie mdli od słodkiego? Profilaktycznie na infekcje intymne co się w ciazy przytrafiają :)

No i herbaty rooibosy są jak najbardziej ok. Całkiem bezpieczne.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z kilku zrodel wyczytalam ze rooibos swietnie sie sprawdza jako pierwsza herbatka dla niemowlat bo ma wlasciwosci przeciwzapalne, przeciwbakteryjne.i swietnie przeciwdziala na.bole brzuszka i kolki :)
Ja tak słyszałam nawet w sklepach z herbatami. Masa mam karmiących i ciężarówek kupuje oraz jako pierwsze herbatki dla najmłodszych.

Do góry