reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Adansonia, Jeszczeniematka
Ale to w ilościach nieograniczonych można pić? Bo ja pytałam dr po transferze to mówiła że rumianek raczej nie.

reklama
Dziewczyny a jakie macie informacje na temat ziół w ciąży? Bo ja lubię do herbaty goździki wrzucić albo cynamonu ciut, a mój, który jak już wiecie postanowił patrzeć mi na ręce, wolałby żebym samą wodę piła :oo2:
A mi w zimie woda wybitnie nie wchodzi:no:
Moje ulubione owocówki mają hibiskus, więc odpadają.
No to co ciepłego można pić?
Rooibos :) mozna dawac nawet niemowletom:) mi osobiscie bardzo smakuje, do kupienia np w lidlu

Adansonia, Jeszczeniematka
Ale to w ilościach nieograniczonych można pić? Bo ja pytałam dr po transferze to mówiła że rumianek raczej nie.
Ruminek to tak sredniawo, mieta w duzych ilossciach moze powodowac skurcze ponoc i wychladza organizm... ja tego rooibosa zaparzam 1 torebke w 0,6l kubku i chlam 2 dziennie, do tego 1-2 szkl jaakiedos dobrego soku i poltota litrowa butla wody lezy pod reka czyli na kaloryferze w sypialni przylozku bo boje sie gardlo przeziebic (przy encortonie i accofilu musze szczegolnie uwazac, wiec nie pije nic nawet w temp pokojowej tylko letnie)

Kochane dobrze zrobiłam że się zebrałam do chrzesnicy;) nie myślę chociaż ...... nadal mnie podbrzusze pobolewa nie zaczęłam się oczyszczać, piersi w kosmos i sennna na maxa godz 20 a ja śpię na stojąco:(

reklama
@hope322 ja czytałam o plamieniach bo mnie osobiście dotyczą.
Macica jest bardzo ukrwiona, dzidzia rośnie i dopóki to plamienie a nie krwawienie , nie występują bardzo bolesne skurcze z bólem krzyża ; to się nie martw. Ja plamie ... co kilka dni na papierze mam brązowe nitki , czasami delikatny róż. Lekarz uspokaja że tak w ciąży często się zdarza.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dalej zdarza Ci sie plamienie? W sumie u Ciebie to tez troche inaczej, bo Ty masz blizniakow to wiecej miejsca musza sobie zrobic ;)

Do góry