reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Adansonia, Jeszczeniematka
Ale to w ilościach nieograniczonych można pić? Bo ja pytałam dr po transferze to mówiła że rumianek raczej nie.

reklama
Dziewczyny a jakie macie informacje na temat ziół w ciąży? Bo ja lubię do herbaty goździki wrzucić albo cynamonu ciut, a mój, który jak już wiecie postanowił patrzeć mi na ręce, wolałby żebym samą wodę piła :oo2:
A mi w zimie woda wybitnie nie wchodzi:no:
Moje ulubione owocówki mają hibiskus, więc odpadają.
No to co ciepłego można pić?
Rooibos :) mozna dawac nawet niemowletom:) mi osobiscie bardzo smakuje, do kupienia np w lidlu

Adansonia, Jeszczeniematka
Ale to w ilościach nieograniczonych można pić? Bo ja pytałam dr po transferze to mówiła że rumianek raczej nie.
Ruminek to tak sredniawo, mieta w duzych ilossciach moze powodowac skurcze ponoc i wychladza organizm... ja tego rooibosa zaparzam 1 torebke w 0,6l kubku i chlam 2 dziennie, do tego 1-2 szkl jaakiedos dobrego soku i poltota litrowa butla wody lezy pod reka czyli na kaloryferze w sypialni przylozku bo boje sie gardlo przeziebic (przy encortonie i accofilu musze szczegolnie uwazac, wiec nie pije nic nawet w temp pokojowej tylko letnie)

Kochane dobrze zrobiłam że się zebrałam do chrzesnicy;) nie myślę chociaż ...... nadal mnie podbrzusze pobolewa nie zaczęłam się oczyszczać, piersi w kosmos i sennna na maxa godz 20 a ja śpię na stojąco:(

reklama
@hope322 ja czytałam o plamieniach bo mnie osobiście dotyczą.
Macica jest bardzo ukrwiona, dzidzia rośnie i dopóki to plamienie a nie krwawienie , nie występują bardzo bolesne skurcze z bólem krzyża ; to się nie martw. Ja plamie ... co kilka dni na papierze mam brązowe nitki , czasami delikatny róż. Lekarz uspokaja że tak w ciąży często się zdarza.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dalej zdarza Ci sie plamienie? W sumie u Ciebie to tez troche inaczej, bo Ty masz blizniakow to wiecej miejsca musza sobie zrobic ;)

Do góry