Aguleczka29
Fanka BB :)
Zgorszyłyscie mnie ;-) :-)Nosz kuzwa ale zboczenie się wkradło dobra cicho bo nam się jeszcze mokro zrobi a wiesz że nie możemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgorszyłyscie mnie ;-) :-)Nosz kuzwa ale zboczenie się wkradło dobra cicho bo nam się jeszcze mokro zrobi a wiesz że nie możemy
Będzie dobrze. Cała Polska Ci kibicuje...a nawet świat wkoncu nas tu tyle jest i wszystkie czekają aż zaczniesz być z dużym ciazowym brzuchem...i będziesz tak gruba ze m będzie Ci buty zakladałNo wlasnie wykiwala mnie bo juz przed transferem zaczela leciec, buuuu
Na drugi dzien po wlaczeniu progesteronu juz kapala wiec nie mam sie czego trzymac...
W sumie masz rację ja też mam mokro ....jak to mi pisałaś " przyzwyczajaj się do tej ciążowej wody " ❤No doooobra z tym ze ja mokro to i tak mam bo ze mnie leci ta woda
Albo chęci narobiłyśmyZgorszyłyscie mnie ;-) :-)
Zeby to ciazowa byla to bym byla spokojniesza, a ona juz przed transferem sie pojawila:/ chyba ze wrocimy do tematu tych ciazowych bąków to moglabym sie ewentualnie tego "objawu" trzymacW sumie masz rację ja też mam mokro ....jak to mi pisałaś " przyzwyczajaj się do tej ciążowej wody " ❤
Hehe po 3 miesiacach tk spojrzy pomysli i juz bedzie poMówię Wam...daje mu minutę i po robocie...wiem z własnego doswiadczenia
Moze i tak..:-) że też mąż dzisiaj musiał wyjechac...;-) niemogłyscie wczoraj o tym gadac? :-);-)Albo chęci narobiłyśmy
O super to przejelas po mnie bo mi przeszły aż się martwić zaczęłam wiesz.. Ja to za dwoje A Ty za troje to ja Twojemu M współczuję i mój m chciał mi wczoraj fasolkę po bretońsku przywiezc...chuba się za bąkami stesknilZeby to ciazowa byla to bym byla spokojniesza, a ona juz przed transferem sie pojawila:/ chyba ze wrocimy do tematu tych ciazowych bąków to moglabym sie ewentualnie tego "objawu" trzymac
OMG Putin dopochwowo?Cześć dziś Endo 10 mm a mam 12 dc . we wtorek transfer 1 blastki. a od jutra Putina dopochwowo 3 x 1 i rano prolutex. więc do przodu
Ja nienawidzę Radziwiłła za tą reklamę. Już pal sześć politykę ale do tek pory miło mi się na takie króliki patrzyło, uważałam ze są przeurocze. A teraz mam ochotę wystrzelać biedne zwierzątka, o zła jaA mnie rozpierd... reklama.o krolikach... juz kij z tym, ze ktos ma problemy typu pco jak ja czy hashimoto lub z.immunologia. Ale qrwa oni chyba nie rozumieja ze komus po marchewce nie odrosna jajowody ani nagle nie pojawi.sie 100mln plemnikow przy ciezkiej azoospermii jak nie bedzie "skakal na uzywki"