reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No wlasnie wykiwala mnie bo juz przed transferem zaczela leciec, buuuu:(
Na drugi dzien po wlaczeniu progesteronu juz kapala wiec nie mam sie czego trzymac... :p
Będzie dobrze. Cała Polska Ci kibicuje...a nawet świat :happy2: wkoncu nas tu tyle jest i wszystkie czekają aż zaczniesz być z dużym ciazowym brzuchem...i będziesz tak gruba ze m będzie Ci buty zakladał:p:D

Zeby to ciazowa byla to bym byla spokojniesza, a ona juz przed transferem sie pojawila:/ chyba ze wrocimy do tematu tych ciazowych bąków to moglabym sie ewentualnie tego "objawu" trzymac:laugh2::laugh2:
O super to przejelas po mnie bo mi przeszły aż się martwić zaczęłam :laugh2: wiesz.. Ja to za dwoje A Ty za troje to ja Twojemu M współczuję :laugh2: i mój m chciał mi wczoraj fasolkę po bretońsku przywiezc...chuba się za bąkami stesknil :D

reklama
A mnie rozpierd... reklama.o krolikach... juz kij z tym, ze ktos ma problemy typu pco jak ja czy hashimoto lub z.immunologia. Ale qrwa oni chyba nie rozumieja ze komus po marchewce nie odrosna jajowody ani nagle nie pojawi.sie 100mln plemnikow przy ciezkiej azoospermii jak nie bedzie "skakal na uzywki" :wściekła/y::growl:
Ja nienawidzę Radziwiłła za tą reklamę. Już pal sześć politykę ale do tek pory miło mi się na takie króliki patrzyło, uważałam ze są przeurocze. A teraz mam ochotę wystrzelać biedne zwierzątka, o zła ja :D
Tak pokalać moje niewinne serce...

Do góry