Ostatnie dni to malutka chce żeby mamusia na długo zapamiętała ruchy ❤ to 3mamy kciuki kochana już niedługo się rozpakujesz z dwupaku i będziesz tulila swoje maleństwo ❤❤❤Dzięki, że pytasz. A dzisiaj mam jakiś taki słabszy dzień, dziecko całą noc szalało w brzuchu, uwierzcie heh bolesne to mega, nocka z głowy, już mam stres przed jutrzejszą ostatnią wizytą u ginekologa, ciekawa jestem jak sytuacja....
reklama
Justin87
Fanka BB :)
@dreamscometrueOstatnie dni to malutka chce żeby mamusia na długo zapamiętała ruchy ❤ to 3mamy kciuki kochana już niedługo się rozpakujesz z dwupaku i będziesz tulila swoje maleństwo ❤❤❤
Ciesz się tym. Jak wyjdzie z brzuszka, to od razu poczujesz tęsknotę. <3
haha ja nie z tych, musiałabyś widzieć mój brzuch, czuję się jak sumo, będę szczęśliwsza jak Mała będzie na zewnątrz@dreamscometrue
Ciesz się tym. Jak wyjdzie z brzuszka, to od razu poczujesz tęsknotę. <3
dżoasia
To wrzuc zdjecie brzucha!!haha ja nie z tych, musiałabyś widzieć mój brzuch, czuję się jak sumo, będę szczęśliwsza jak Mała będzie na zewnątrz
Zateskinisz za brzuszkiem jak ręce zabolą od noszenia córeczki gdy trochę podrośniehaha ja nie z tych, musiałabyś widzieć mój brzuch, czuję się jak sumo, będę szczęśliwsza jak Mała będzie na zewnątrz
Dziewczyny potrzebuje waszej porady jutro jest impreza u mnie w firmie na ponad 600 osób one mnie nie wpisały na listę Ale ze wróciłam to kierowniczka powiedziała ze moge iść jeśli nic mi sie nie stanie z kręgosłupem i ze nie moze mi zapewnić ze będzie miejsce dla mnie bo niby jest więcej miejsc zaplaconych ale jak przyjdzie więcej osób to moge nie miec miejsca co mam zrobić isc czy nie iść pracuje dopiero dzisiaj 2 dzień a impreza jest jutro nie było mnie ponad 5 miesiący co byście zrobiły pomocy
dżoasia
Tia, juz 3 razy dzisiaj wstalam, 2x na siku a raz na sniadanie@dzoasia a Ty już wstałaś ?? Jak się czujesz?
Zaraz chyba znowu sie przespie dobrze, ze to lubie
dżoasia
Ja bym nie szla jesli sie okaze ze nie bedzie miejsca to ci bedzie przykro, zreszta pisalas, ze ich za bardzo nie lubisz... ale jesli masz ochote sie rozerwac to w sumie czemu nieDziewczyny potrzebuje waszej porady jutro jest impreza u mnie w firmie na ponad 600 osób one mnie nie wpisały na listę Ale ze wróciłam to kierowniczka powiedziała ze moge iść jeśli nic mi sie nie stanie z kręgosłupem i ze nie moze mi zapewnić ze będzie miejsce dla mnie bo niby jest więcej miejsc zaplaconych ale jak przyjdzie więcej osób to moge nie miec miejsca co mam zrobić isc czy nie iść pracuje dopiero dzisiaj 2 dzień a impreza jest jutro nie było mnie ponad 5 miesiący co byście zrobiły pomocy
reklama
Podziel się: