A Ty kochana jak się czujesz ?@walczaca o szczescie powodzenia! zdjęcia przepuść przez maila, on zmniejszy wielkość i powinno pójść
reklama
hope322
Fanka BB :)
Mi tez czasami wyskakuje, ze format za duzy, robie wtedy screen zdjecia i wtedy format jest mniejszy w tej kopiPowodzenia dla wszystkich! Samych dobrych wieści :-)
Ja mam problem z wstawianiem tych zdjęć :-(
A to Ty chyba się sama wczoraj zapisywalas? I tam na jutro jest zapisane
No właśnie chyba coś złe wpisałam [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Doris30:-)
@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza. @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr
dżoasia
To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza. @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr
Dzięki, że pytasz. A dzisiaj mam jakiś taki słabszy dzień, dziecko całą noc szalało w brzuchu, uwierzcie heh bolesne to mega, nocka z głowy, już mam stres przed jutrzejszą ostatnią wizytą u ginekologa, ciekawa jestem jak sytuacja....A Ty kochana jak się czujesz ?
dżoasia
Najwazniejsze, ze sie rusza a ty czekasz na sn czy planujecie cc? Daj znac jutro po wizycie jak Zosieńka:*Dzięki, że pytasz. A dzisiaj mam jakiś taki słabszy dzień, dziecko całą noc szalało w brzuchu, uwierzcie heh bolesne to mega, nocka z głowy, już mam stres przed jutrzejszą ostatnią wizytą u ginekologa, ciekawa jestem jak sytuacja....
Sn, do cc nie mam wskazań. Także czekamyNajwazniejsze, ze sie rusza a ty czekasz na sn czy planujecie cc? Daj znac jutro po wizycie jak Zosieńka:*
Doris30:-)
@dżoasia niestety mamy tylko jeden pokój tutaj ale będzie do 16 spał bo ja muszę później progesteron dowcipkowo wziąść hi hi Jak mi się pogorszy to muszę zadzwonić do kliniki pewnie.To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git
reklama
Ja podchodziłam przeziębiona do transferu i to nawet tak konkretnie próbowałam się leczyć ale nie przechodzilo ... odpoczywaj może Ci przejdzie do poniedziałku@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza. @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr
Podziel się: