reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza.:-) :) @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. :no: powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr

@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza.:-) :) @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. :no: powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr
To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie;) wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git :)

Dzięki, że pytasz. A dzisiaj mam jakiś taki słabszy dzień, dziecko całą noc szalało w brzuchu, uwierzcie heh bolesne to mega, nocka z głowy, już mam stres przed jutrzejszą ostatnią wizytą u ginekologa, ciekawa jestem jak sytuacja....
Najwazniejsze, ze sie rusza:) a ty czekasz na sn czy planujecie cc? Daj znac jutro po wizycie jak Zosieńka:*

To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie;) wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git :)
@dżoasia niestety mamy tylko jeden pokój tutaj ale będzie do 16 spał bo ja muszę później progesteron dowcipkowo wziąść hi hi :-D Jak mi się pogorszy to muszę zadzwonić do kliniki pewnie. :no:

reklama
Ja podchodziłam przeziębiona do transferu i to nawet tak konkretnie :p próbowałam się leczyć ale nie przechodzilo ... odpoczywaj może Ci przejdzie do poniedziałku :)

Do góry