reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza.:-) :) @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. :no: powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr

@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza.:-) :) @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. :no: powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr
To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie;) wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git :)

Dzięki, że pytasz. A dzisiaj mam jakiś taki słabszy dzień, dziecko całą noc szalało w brzuchu, uwierzcie heh bolesne to mega, nocka z głowy, już mam stres przed jutrzejszą ostatnią wizytą u ginekologa, ciekawa jestem jak sytuacja....
Najwazniejsze, ze sie rusza:) a ty czekasz na sn czy planujecie cc? Daj znac jutro po wizycie jak Zosieńka:*

To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie;) wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git :)
@dżoasia niestety mamy tylko jeden pokój tutaj ale będzie do 16 spał bo ja muszę później progesteron dowcipkowo wziąść hi hi :-D Jak mi się pogorszy to muszę zadzwonić do kliniki pewnie. :no:

reklama
Ja podchodziłam przeziębiona do transferu i to nawet tak konkretnie :p próbowałam się leczyć ale nie przechodzilo ... odpoczywaj może Ci przejdzie do poniedziałku :)

Do góry