O matko zakochałam się cudne piękne ... brak słówCześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
A my dziś kończymy 3 tygodnie i jest cudownie[emoji173]️
@dżoasia[emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Boziu jakie sliczne malenstwa [emoji175] wzruszylam sie [emoji23] Takie dzieciatka to najwiekszy skarb na swiecie. Tez bede takie miala [emoji4]Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
dżoasia
Fanka BB :)
Zapomniałam wam napisać...dzisiaj moja mama mówi do mnie
"Ja wierzę wto ze Ty zajdziesz w ciążę naturalnie może nie teraz za 5-10 lat ale zajdziesz bo kiedyś owulacje będziesz miała , tylko pewnie wtedy ja poronisz no bez leków nie dasz rady....
więc ja jej na to ze z m nasieniem nie da rady na to mi ona
"No z kimś innym to byś zaszła ale z nim to pewnie nie "
BARDZO CIEKAWA ROZMOWA nie sądzicie ?? grunt to porozumienie miedzy matką a córka
dżoasia
@adunnnia90 normalnie placze, takie cudne sa Twoje Dzieciatka! Zwlaszcza na tym drugim zdjeciu. Powinno to byc rozeslane do wsztstkich przeciwnikow ivf.
O jezusiu ❤❤❤ ale sloooodziaki ! Największe skarby świata ❤Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
Gratulacje !! Piękności ❤
Normalnie śmiać mi się chciało... brak współczucia zrozumienia....no i sorry ale muszę to napisać głupota zajde ale poronie....super pocieszenie a no i nie z m ...trzeba po sąsiadach poskakac
Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
Cudne maluszki[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ściskalabym i całowała takie są piekne[emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Oj kochana dajemy radę z mężem choć czasami jest ciezko ale jak sobie pomyślę ile na te Cuda czekalismy to odrazu uśmiech się pojawia [emoji4] ja bardzo szybko doszłam do siebie, lekarze byli w szoku ze tak smigam [emoji3] tyle Energi mi te moje dzieciaczki od początku daja[emoji173] a u Ciebie jak tam? Z ostatnich wpisów domyślam się że jesteś po transferze? 1-2 kropeczki przytulilas?Aaaaaaaaaaaa!!!!!! Jakie cudne!!!!!!!! Boze slicznosci, naprawde, mam nadzieje ze nie zauroczylam ale zakochalam sie!!!!! Zacalowalabym na amen!! Tez takie chce
A ty jak sie czujesz? Doszlas juz do siebie? Skoro piszesz, ze jest cudownie to nie musze pytac czy dajesz rade?
dżoasia
@anetka303 dawaj swoje
reklama
dżoasia
mega zaaaaaaazdro ale tak pozytywnieOj kochana dajemy radę z mężem choć czasami jest ciezko ale jak sobie pomyślę ile na te Cuda czekalismy to odrazu uśmiech się pojawia [emoji4] ja bardzo szybko doszłam do siebie, lekarze byli w szoku ze tak smigam [emoji3] tyle Energi mi te moje dzieciaczki od początku daja[emoji173] a u Ciebie jak tam? Z ostatnich wpisów domyślam się że jesteś po transferze? 1-2 kropeczki przytulilas?
Ja wczoraj przytulilam 2 Bąbelki, mam nadzieje ze wyrosna z nich takie cudeńka jak Twoje
Podziel się: