reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mnie rozpierd... reklama.o krolikach... juz kij z tym, ze ktos ma problemy typu pco jak ja czy hashimoto lub z.immunologia. Ale qrwa oni chyba nie rozumieja ze komus po marchewce nie odrosna jajowody ani nagle nie pojawi.sie 100mln plemnikow przy ciezkiej azoospermii jak nie bedzie "skakal na uzywki" :wściekła/y::growl:
O tak popieram mnie też strasznie wk.urwia ta reklama :p

Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
A my dziś kończymy 3 tygodnie i jest cudownie[emoji173]️
@dżoasia[emoji110][emoji110][emoji110]
1515001420-3b7932b6e2c149b9-aaaaaa.jpeg
1515001616-6031748267ac6ca9-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Zakochałam się

A w jakim badaniu Ci wyszła ta nadczynność kor nadnerczy i jaki lek na to dostalas po transfwrze? Pytam bo ja jak Ty zawsze w 7 tyg ciazy ronie

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Z 2 miesiące temu wyslalam Ci na priv cala listę badań kochana.
Ja ronilam między 5-6tc , nigdy do 7 tyg nie dotrwalam. Myślę , że u Ciebie też problem może być zupełnie inny. Wiem , że dziewczyny robią badania z immunologii i na różnego rodzaju mutacje.
Ja już kończę Encorton i zostaje do końca na zastrzykach Clexane i Acardzie.
Zapytaj lekarza, które badania zrobić.
Buźka[emoji8] i głowa do góry.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wracając do farbowania włosów ja np używałam do tej pory Garnier olia niby bez amoniaku niby nie śmierci ale szczerze mówiąc boję się jak na razie zostaje mi pianka na 2-3 mycia do odświeżenia koloru z syos , zaczynam się bać jutrzejszej bety czy prawidłowo urosła , chociaż na nospie nie boli podbrzusze , cycki mam Masakra no i dzisiaj te bóle głowy od rana i lekkie mdlosci senność nadal jest z M lepiej nie zaczynać tematu ciąży mam wrażenie że do niego to nie dotarło jeszcze jak moja mama zapytała się go kiedy powiemy jego rodzicom to stwierdził że dopiero po wizycie 15.01 jak policzylam dzisiaj od ostatniej miesiączki 5 tydz się zaczął ale od transferu plus 5 dniowa blastocysta to mamy dopiero 1,5-2 tyg ciąży tak bym chciała wiedzieć że wszystko w porządku że bąbelek zdrowo rośnie, powiedzcie jak bralys kwas foliowy rano czy wieczorem, bo ja biorę na wieczór?

reklama
Do góry