reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mnie rozpierd... reklama.o krolikach... juz kij z tym, ze ktos ma problemy typu pco jak ja czy hashimoto lub z.immunologia. Ale qrwa oni chyba nie rozumieja ze komus po marchewce nie odrosna jajowody ani nagle nie pojawi.sie 100mln plemnikow przy ciezkiej azoospermii jak nie bedzie "skakal na uzywki" :wściekła/y::growl:
Ja tego który ja zrobił kopnela bym mocno w jaja

Z Putinem :D

a tak serio to w końcu się ruszyło. Ty będziesz testować a ja rozkładać nóżki
Wezcie.mi nie.przypominajcie o tym testowaniu. Az takiego stracha jak teraz.to jeszcze nie.mialam...
Do wtorku zleci jak z bicza:) oj wyczekalas sie, ale w koncu coraz blizej upragnione wydarzenie:) a nie chcieliscie 2 czy lekarz sie nie.zgodzil?

Wezcie.mi nie.przypominajcie o tym testowaniu. Az takiego stracha jak teraz.to jeszcze nie.mialam...
Do wtorku zleci jak z bicza:) oj wyczekalas sie, ale w koncu coraz blizej upragnione wydarzenie:) a nie chcieliscie 2 czy lekarz sie nie.zgodzil?
Lekarz wręcz nalegal na dwa. ale boimy się. Bo tak to są chociaż dwie szanse a tak dupa. a i ja nie dojrzalam do bliźniąt.

A mnie rozpierd... reklama.o krolikach... juz kij z tym, ze ktos ma problemy typu pco jak ja czy hashimoto lub z.immunologia. Ale qrwa oni chyba nie rozumieja ze komus po marchewce nie odrosna jajowody ani nagle nie pojawi.sie 100mln plemnikow przy ciezkiej azoospermii jak nie bedzie "skakal na uzywki" :wściekła/y::growl:
Jedź marchewkę żurawinę i popijak sokiem z buraków...i napewno wszystko ci odrośnie:D a plemnikow będzie tyle że mężczyzna nagle mógłby być dawcą nasienia:p oj te reklamy...a kiedy jest stykniecie z rzeczywistością wszystko wygląda zupełnie inaczej.

Jedź marchewkę żurawinę i popijak sokiem z buraków...i napewno wszystko ci odrośnie:D a plemnikow będzie tyle że mężczyzna nagle mógłby być dawcą nasienia:p oj te reklamy...a kiedy jest stykniecie z rzeczywistością wszystko wygląda zupełnie inaczej.
Tyy, ale oni nie mowili tam o burakach i zurawinie:p

Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
A my dziś kończymy 3 tygodnie i jest cudownie[emoji173]️
@dżoasia[emoji110][emoji110][emoji110]
1515001420-3b7932b6e2c149b9-aaaaaa.jpeg
1515001616-6031748267ac6ca9-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
A my dziś kończymy 3 tygodnie i jest cudownie[emoji173]️
@dżoasia[emoji110][emoji110][emoji110]
1515001420-3b7932b6e2c149b9-aaaaaa.jpeg
1515001616-6031748267ac6ca9-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaaaaaaaa!!!!!! Jakie cudne!!!!!!!! Boze slicznosci, naprawde, mam nadzieje ze nie zauroczylam ale zakochalam sie!!!!! Zacalowalabym na amen!! Tez takie chce:):):)
A ty jak sie czujesz? Doszlas juz do siebie? Skoro piszesz, ze jest cudownie to nie musze pytac czy dajesz rade? :)

reklama
Zapomniałam wam napisać...dzisiaj moja mama mówi do mnie
"Ja wierzę wto ze Ty zajdziesz w ciążę naturalnie może nie teraz za 5-10 lat ale zajdziesz bo kiedyś owulacje będziesz miała , tylko pewnie wtedy ja poronisz no bez leków nie dasz rady....
więc ja jej na to ze z m nasieniem nie da rady na to mi ona
"No z kimś innym to byś zaszła ale z nim to pewnie nie "
BARDZO CIEKAWA ROZMOWA nie sądzicie ??:szok: grunt to porozumienie miedzy matką a córka

Do góry