reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lekarz mi mówił przed transferem ze do 12 tygodnia ciazy zakaz farbowania włosów jest ....
Hmmm :D no to chyba pójdę aby sobie podetne końcówki bo mam tragiczne A ufarbuje się hmmm.. nie wiem :D zapytam też mojej doktor w niedzielę co o tym myślę bo widzę co lekarz to opinia :D
Dobrze że teraz zimno to czapka na głowę i nic nie widać :D

reklama
Dziewcztny ja juz po wizycie...w macicy czysto ...a powiem więcej nawet owulacja się szykuje :Dnie wiadomo czy pecherzyk pęknie ale sobie rośnie ....samo rosnięcie to coś wyjątkowego w moim wydaniu:D
Jednak na cud nie liczę, jestem już realistka, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy zawsze człowiek ma odrobinę nadzieji;-) ;)
Lekarz mówi aby skorzystać z tych oocytow ale jeśli chcemy to lepiej od Nowa się stymulować...i wtedy byśmy zapladniali nawet 15 albo i więcej oocytow. Ale i tak narazie musi być przerwa aby organizm odpoczął.

Hmmm :D no to chyba pójdę aby sobie podetne końcówki bo mam tragiczne A ufarbuje się hmmm.. nie wiem :D zapytam też mojej doktor w niedzielę co o tym myślę bo widzę co lekarz to opinia :D
Dobrze że teraz zimno to czapka na głowę i nic nie widać :D
Podetnij końcówki ....to maleństwo nie zaszkodzi. Lepiej dmuchać na zimno...uważam że lepiej nie ryzykować. Ostrożności nigdy za dużo :tak: pozatym w ciazy i tak pięknie wyglądasz :*

Ostatnia edycja:
Dziewcztny ja juz po wizycie...w macicy czysto ...a powiem więcej nawet owulacja się szykuje :Dnie wiadomo czy pecherzyk pęknie ale sobie rośnie ....samo rosnięcie to coś wyjątkowego w moim wydaniu:D
Jednak na cud nie liczę, jestem już realistka, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy zawsze człowiek ma odrobinę nadzieji;-) ;)
Lekarz mówi aby skorzystać z tych oocytow ale jeśli chcemy to lepiej od Nowa się stymulować...i wtedy byśmy zapladniali nawet 15 albo i więcej oocytow. Ale i tak narazie musi być przerwa aby organizm odpoczął.
Super;) no to sexi bielizna i ciagnij meza za uszy do lozka:D nastawiac sie nie musisz ale nadzieje miec mozesz:)
Co do stymulacji to juz na spokojnie musicie podjac decyzje :*

Dobrze, że w macicy czysto :). Teraz odpocznij jeszcze, nazbieraj siły i podejmijcie decyzję co dalej i która opcję wybieracie

Super;) no to sexi bielizna i ciagnij meza za uszy do lozka:D nastawiac sie nie musisz ale nadzieje miec mozesz:)
Co do stymulacji to juz na spokojnie musicie podjac decyzje :*
Mąż w pracy wróci w piątek ;) a lekarz też mówił że owulacja za dwa dni mniej więcej a endometrium już 13mm. Szok:rofl:
Ale chętnie naciesze się mężem :*

Podetnij końcówki ....to maleństwo nie zaszkodzi. Lepiej dmuchać na zimno...uważam że lepiej nie ryzykować. Ostrożności nigdy za dużo :tak: pozatym w ciazy i tak pięknie wyglądasz :*
A no jednak wszyscy mi mówią jak dłużej mnie nie widzą że buzia to bardzo mi się zmieniła i brzydsza jestem :laugh2: No dzidzi ma co mamusi odbierać więc jakoś to przeżyje :laugh2::laugh2::laugh2:

A w 1trymestrze też ? No tak różne mi tu dajecie odpowiedzi że sama nie wiem co robić. :D wydaje mi się, że to nic złego ufarbowac włosy no i dodatkowo farba bez amoniaku ale sama już nie wiem :p
W pierwszym trymestrze tez, oczywiście farba bez amoniaku [emoji1]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Moje drogie czy zawroty głowy to normalne? Ale takie bon stop w nocy tylko nie mam bo śpię [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry