reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lekarz mi mówił przed transferem ze do 12 tygodnia ciazy zakaz farbowania włosów jest ....
Hmmm :D no to chyba pójdę aby sobie podetne końcówki bo mam tragiczne A ufarbuje się hmmm.. nie wiem :D zapytam też mojej doktor w niedzielę co o tym myślę bo widzę co lekarz to opinia :D
Dobrze że teraz zimno to czapka na głowę i nic nie widać :D

reklama
Dziewcztny ja juz po wizycie...w macicy czysto ...a powiem więcej nawet owulacja się szykuje :Dnie wiadomo czy pecherzyk pęknie ale sobie rośnie ....samo rosnięcie to coś wyjątkowego w moim wydaniu:D
Jednak na cud nie liczę, jestem już realistka, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy zawsze człowiek ma odrobinę nadzieji;-) ;)
Lekarz mówi aby skorzystać z tych oocytow ale jeśli chcemy to lepiej od Nowa się stymulować...i wtedy byśmy zapladniali nawet 15 albo i więcej oocytow. Ale i tak narazie musi być przerwa aby organizm odpoczął.

Hmmm :D no to chyba pójdę aby sobie podetne końcówki bo mam tragiczne A ufarbuje się hmmm.. nie wiem :D zapytam też mojej doktor w niedzielę co o tym myślę bo widzę co lekarz to opinia :D
Dobrze że teraz zimno to czapka na głowę i nic nie widać :D
Podetnij końcówki ....to maleństwo nie zaszkodzi. Lepiej dmuchać na zimno...uważam że lepiej nie ryzykować. Ostrożności nigdy za dużo :tak: pozatym w ciazy i tak pięknie wyglądasz :*

Ostatnia edycja:
Dziewcztny ja juz po wizycie...w macicy czysto ...a powiem więcej nawet owulacja się szykuje :Dnie wiadomo czy pecherzyk pęknie ale sobie rośnie ....samo rosnięcie to coś wyjątkowego w moim wydaniu:D
Jednak na cud nie liczę, jestem już realistka, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy zawsze człowiek ma odrobinę nadzieji;-) ;)
Lekarz mówi aby skorzystać z tych oocytow ale jeśli chcemy to lepiej od Nowa się stymulować...i wtedy byśmy zapladniali nawet 15 albo i więcej oocytow. Ale i tak narazie musi być przerwa aby organizm odpoczął.
Super;) no to sexi bielizna i ciagnij meza za uszy do lozka:D nastawiac sie nie musisz ale nadzieje miec mozesz:)
Co do stymulacji to juz na spokojnie musicie podjac decyzje :*

Dobrze, że w macicy czysto :). Teraz odpocznij jeszcze, nazbieraj siły i podejmijcie decyzję co dalej i która opcję wybieracie

Super;) no to sexi bielizna i ciagnij meza za uszy do lozka:D nastawiac sie nie musisz ale nadzieje miec mozesz:)
Co do stymulacji to juz na spokojnie musicie podjac decyzje :*
Mąż w pracy wróci w piątek ;) a lekarz też mówił że owulacja za dwa dni mniej więcej a endometrium już 13mm. Szok:rofl:
Ale chętnie naciesze się mężem :*

Podetnij końcówki ....to maleństwo nie zaszkodzi. Lepiej dmuchać na zimno...uważam że lepiej nie ryzykować. Ostrożności nigdy za dużo :tak: pozatym w ciazy i tak pięknie wyglądasz :*
A no jednak wszyscy mi mówią jak dłużej mnie nie widzą że buzia to bardzo mi się zmieniła i brzydsza jestem :laugh2: No dzidzi ma co mamusi odbierać więc jakoś to przeżyje :laugh2::laugh2::laugh2:

A w 1trymestrze też ? No tak różne mi tu dajecie odpowiedzi że sama nie wiem co robić. :D wydaje mi się, że to nic złego ufarbowac włosy no i dodatkowo farba bez amoniaku ale sama już nie wiem :p
W pierwszym trymestrze tez, oczywiście farba bez amoniaku [emoji1]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Moje drogie czy zawroty głowy to normalne? Ale takie bon stop w nocy tylko nie mam bo śpię [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry