reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Easy [emoji4][emoji4] Wdech wydech,rozluźniaj miesnie macicy [emoji16][emoji16]Ja myślałam ze mi pęcherz pęknie na fotelu. U mnie lekarz spóźnił się jakiej pol godziny,a ja cały czas leżałam na sali z rozłożonymi nogami [emoji1] i wstawałam na siku,bo pęcherz na maxa pełny i łzy mi juz prawie leciały z bólu. Pod tym względem trauma. Trzymaj się!!!!Kuzwa doktory lataja na zmiane to wizyta to transfer, wizyta, transfer itd... zeby mi tylko dzieci nie pomylili
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HopeFul87
Ale ja bylam na sztucznym i tak mi powiedzial, dodal ze dostarczam go wystarczajaco duzo z zewnątrz (duphaston 3x1, crinone 1x1) wiec mam sie nie martwic o poziom progesteronu... nie znam sie az tak wiec mu zaufalam ze wie co mowiJa bym sie z tym dr zgodzila ale pod warunkiem ze jestesmy na cyklu naturalnym, gdzie faktycznie organizm sam produkuje progesteron - wtedy mozna mowic o skokowym wydzielaniu. A jak jestesmy na sztuczn to raczej nie ma.sie jak wydzielac bo nie ma z czego. Mi w.klinice.kiedys mowili, ze to, ze jest niski to dlatego, ze slabo sie wchlania ten dostarczany. I na sygnale jechalam po prolutex...
Jeszczeniematka
W sensie w ciąży tak wczesnej
Usmaż dobrze i bedzie Ok.Nie można jeść surowizny.Tylko nie przesadzaj z ilością,bo to jednak smażone.I raczej bez czosnku,bo wzdyma,a musisz dbać o miękki luźny brzuch.
Tule Kochana cała sobą;(Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
Jeszczeniematka
I żebyś pancerza nie zjadła przypadkiem,bo będziesz rzygac.
Oczekiwanie2017
Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
Kochana, brak słów . Bez znaczenia co teraz napiszę i tak nic nie ukoi Twojego bólu. Tule mocno ...
Usmaż dobrze i bedzie Ok.Nie można jeść surowizny.Tylko nie przesadzaj z ilością,bo to jednak smażone.I raczej bez czosnku,bo wzdyma,a musisz dbać o miękki luźny brzuch.
Ja bardziej wolę chili świeże niż czosnek
Jeszczeniematka
Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
Kochana bądź silna! Oboje musicie być silni. Wypłacz się,to pomoże Ci zwalczyć ten ból. Po burzy przychodzi slonce[emoji8][emoji8] Tule mocno [emoji173]️
reklama
Jeszczeniematka
Niestety z piknantnym tez nie możesz szaleć [emoji4] pobudza macice do skurczów-lepiej odpuść jeszcze.
Podziel się: