dżoasia
Fanka BB :)
PIĘĘĘKNIEEE!!!Dziewczyny sikłam.
I jakiś cień cienia się pojawił
W takim razie oby jutrzejsza beta była tylko formalnością :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PIĘĘĘKNIEEE!!!Dziewczyny sikłam.
I jakiś cień cienia się pojawił
Zostało mi jeszcze 10 tabletek i od przed wczoraj tak mnir znowu boli ten jajcor i @ była bardzo dziwną dziwna a przed tabletkami trwała niecałe 2 dni więc nie wiem co tam sie dzieje a jeszcze do pracy wracam już 3 stycznia jutro jeszcze tu do siebie się przejdę do lekarza niech zobaczy co z tym moim jajcem się dzieje bije sie ;( bardzo sie cieszę ze już jutro zabierasz swoje dzieciątka trzymam mocno kciukiA który masz dzis dc? Dużo Ci tych antyków jeszcze zostało? Trzymam kciuki za jajcoka
Tak, ja zabieram 2, tylko jedno biedaczysko zostanie na młodsze rodzeństwo. Ale będzie za to rozpieszczane przez starszych
W jakim wieku jest Wasze pierwsze dziecko?Czesc dziewczyny. Mam juz jedno dziecko z ivf i teraz rozpoczynamy znowu starania nieuniknione ze rowniez podejdziemy do ivf. W zwiaxku z tym mam pytanie jak obecnie wyglada sytuacja z refundacja lekow?
Byłam w ciąży u dentysty i miałam znieczulenie ale w mniejszej dawce. Dentysta twierdził że to bezpieczneDziewczyny od ostatniego wpisu spałam z 2 razy się przebudzilam przeciągając się , wtedy zaklulo tak po środku podbrzusza na szczęście wkładka czysta ale co mnie jeszcze dziwi że jak przez ostatnie dni jadłam na potęgę tak teraz jak śniadanie zjadłam o 11 obfite to do tej pory nie czuję głodu ale czuję nadal senność , chciałabym żeby było juz jutro o tej porze i znać wynik bthcg czy rośnie , piersi nadal bola ze maskara , i mam pytqnko jak to jest z dentysta w ciąży bo ja mam bardzo niski próg bólu do tej pory bez znieczulenia nie dawałam się dotknąć , jak to jest że znieczuleniem miejscowym na zęba w trakcie ciąży?
Dziewczyny od ostatniego wpisu spałam z 2 razy się przebudzilam przeciągając się , wtedy zaklulo tak po środku podbrzusza na szczęście wkładka czysta ale co mnie jeszcze dziwi że jak przez ostatnie dni jadłam na potęgę tak teraz jak śniadanie zjadłam o 11 obfite to do tej pory nie czuję głodu ale czuję nadal senność , chciałabym żeby było juz jutro o tej porze i znać wynik bthcg czy rośnie , piersi nadal bola ze maskara , i mam pytqnko jak to jest z dentysta w ciąży bo ja mam bardzo niski próg bólu do tej pory bez znieczulenia nie dawałam się dotknąć , jak to jest że znieczuleniem miejscowym na zęba w trakcie ciąży?
Ja też właśnie miałam spine z mężem. Ehhh człowiek sie stara to jeszcze Cię musi ktoś podkurzyć. Mam nadzieję PaulinkaP że nic nam to nie zaszkodzi:*Dziewczyny przespalam się trochę i co znowu mnie boli ten jajnik nie wiem dlaczego i jesZcze z M się scielam do dupy z tym wszystkim; (;(
TuleDziewczyny przespalam się trochę i co znowu mnie boli ten jajnik nie wiem dlaczego i jesZcze z M się scielam do dupy z tym wszystkim; (;(
Dziewczyny przespalam się trochę i co znowu mnie boli ten jajnik nie wiem dlaczego i jesZcze z M się scielam do dupy z tym wszystkim; (;(
Powiem ci Kochana ze u mnie juz dobrze z M mówi do mnie idziemy sie przejść no to ja na to najpierw to Ty mnie przeproś i przeprosił mi nie ma w czym zaszkodzić bo jeszcze po transferze nie jestem mam nadzieję nadzieje e u Ciebie też juz w porządkuJa też właśnie miałam spine z mężem. Ehhh człowiek sie stara to jeszcze Cię musi ktoś podkurzyć. Mam nadzieję PaulinkaP że nic nam to nie zaszkodzi:*