reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A który masz dzis dc? Dużo Ci tych antyków jeszcze zostało? Trzymam kciuki za jajcoka ;)
Tak, ja zabieram 2, tylko jedno biedaczysko zostanie na młodsze rodzeństwo. Ale będzie za to rozpieszczane przez starszych :D
Zostało mi jeszcze 10 tabletek i od przed wczoraj tak mnir znowu boli ten jajcor i @ była bardzo dziwną dziwna a przed tabletkami trwała niecałe 2 dni więc nie wiem co tam sie dzieje a jeszcze do pracy wracam już 3 stycznia jutro jeszcze tu do siebie się przejdę do lekarza niech zobaczy co z tym moim jajcem się dzieje bije sie ;( bardzo sie cieszę ze już jutro zabierasz swoje dzieciątka trzymam mocno kciuki

Dziewczyny od ostatniego wpisu spałam z 2 razy się przebudzilam przeciągając się , wtedy zaklulo tak po środku podbrzusza na szczęście wkładka czysta ale co mnie jeszcze dziwi że jak przez ostatnie dni jadłam na potęgę tak teraz jak śniadanie zjadłam o 11 obfite to do tej pory nie czuję głodu ale czuję nadal senność , chciałabym żeby było juz jutro o tej porze i znać wynik bthcg czy rośnie , piersi nadal bola ze maskara , i mam pytqnko jak to jest z dentysta w ciąży bo ja mam bardzo niski próg bólu do tej pory bez znieczulenia nie dawałam się dotknąć , jak to jest że znieczuleniem miejscowym na zęba w trakcie ciąży?
Byłam w ciąży u dentysty i miałam znieczulenie ale w mniejszej dawce. Dentysta twierdził że to bezpieczne

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny od ostatniego wpisu spałam z 2 razy się przebudzilam przeciągając się , wtedy zaklulo tak po środku podbrzusza na szczęście wkładka czysta ale co mnie jeszcze dziwi że jak przez ostatnie dni jadłam na potęgę tak teraz jak śniadanie zjadłam o 11 obfite to do tej pory nie czuję głodu ale czuję nadal senność , chciałabym żeby było juz jutro o tej porze i znać wynik bthcg czy rośnie , piersi nadal bola ze maskara , i mam pytqnko jak to jest z dentysta w ciąży bo ja mam bardzo niski próg bólu do tej pory bez znieczulenia nie dawałam się dotknąć , jak to jest że znieczuleniem miejscowym na zęba w trakcie ciąży?

Ja przez jakieś trzy dni po transferze budziłam się w nocy kilka razy i chcą nie chcąc mięśnie same mi się napinaly i musiała się przeciagnac(tyle ze było to tylko głównie od brzucha w dół).Tez się bałam czy coś złego się przez to nie stanie,ale na szczęście beta rosnie ładnie.
A co do objawów to chyba jeszcze za wcześnie,żebyś się tak mocno tym sugerowała-ja mam już wysoką betę,a poza sennością,bólem piersi z rożnym nasileniem i szybszym męczeniem się,nie odczuwam nic.
Beta rośnie i jutro będziesz miała kilkaset na wyniku [emoji4]
Co do znieczulenia to generalnie przyjmuje się zakaz znieczulania w I trymestrze,a bezepiecznie jest ponoć tez w III nie znieczulac,ale IIIci trymestr jest bezpieczniejszy mimo wszystko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przespalam się trochę i co znowu mnie boli ten jajnik nie wiem dlaczego i jesZcze z M się scielam do dupy z tym wszystkim; (;(

Dziewczyny przespalam się trochę i co znowu mnie boli ten jajnik nie wiem dlaczego i jesZcze z M się scielam do dupy z tym wszystkim; (;(
Ja też właśnie miałam spine z mężem. Ehhh człowiek sie stara to jeszcze Cię musi ktoś podkurzyć. Mam nadzieję PaulinkaP że nic nam to nie zaszkodzi:*

reklama
Ja też właśnie miałam spine z mężem. Ehhh człowiek sie stara to jeszcze Cię musi ktoś podkurzyć. Mam nadzieję PaulinkaP że nic nam to nie zaszkodzi:*
Powiem ci Kochana ze u mnie juz dobrze z M mówi do mnie idziemy sie przejść no to ja na to najpierw to Ty mnie przeproś i przeprosił mi nie ma w czym zaszkodzić bo jeszcze po transferze nie jestem mam nadzieję nadzieje e u Ciebie też juz w porządku

Do góry