reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Doris30:-) czekamy na wieści kiedy przytulisz swojego kropusia ❤
@mala87 @Evelevel @Iskra_82 Kochane niech bety będą do nieba ✊✊✊
@Aguleczka29 @hope322 czekamy na focie ! Niech maluszki pięknie rosną ✊
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinien ✊✊✊ czekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisać :D czekamy na pozytywną bete :D trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤✊ już na te następne 9 miesięcy ✊
No to przyszalałyśmy w tym roku :D
Jeszcze @limoncia1 Pięknego przyrostu!!!
Dziewczyny powodzenia!!
Miłego dnia 4U all :D

reklama
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinien ✊✊✊ czekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisać :D czekamy na pozytywną bete :D trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤✊ już na te następne 9 miesięcy ✊

Dziewczyny pięknego dnia Wam życzę i samych dobrych wiadomości :)
@dżoasia - pamiętaj że od dziś koniec z winem :)

Ja dziś znów sikłam :p Już nie ma cienia tylko ładna druga kreseczka :)
Mogłabym teraz na betę na skrzydełkach pofrunąć :D

Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak mi przykro... :(

Poza łyzeczkowaniem jest jeszcze opcja wywołania porodu tabletkami. Można zadzwonić wcześniej do szpitala, porozmawiać z oddziałowa i dowiedziec się jak to wyglada... Jeśli byś sobie życzyła możesz zrobić badanie kariotypu. m, ze oddział ginekologiczny na Czerniakowskiej bardzo ściśle współpracuje z oddziałem genetyki z Sobieskiego. Choć by po to żeby potem nie myśleć całymi nocami czy to immunologia czy może przypadkowa wada genetyczna nie mająca wpływu na kolejne starania.
Tulę :*

Ale dziś dzień! Dziewczyny dla każdej z Was wspaniałego dnia, niech bety pięknie rosną, na każdym usg niech bedzie widać piękne zdrowe maleństwa no i @dżoasia czekam na Ciebie! Fluidy bliźniacze słałam Ci całą noc,mam nadzieje że odebrałaś??:-D

Ja mam czasami sucho czasami mokro (lecę wtedy do wc zobaczyc czy to nie krew więc to też stresujące jest). U mnie przez to krwawienie dopiero na ostatniej wizycie dostałam przykazanie wykończenia tych leków, które mam i na nowe recepty już nie dostałam. Więc też powoli schodzę z dawek, ale nic się złego nie dzieje. Lekarze nas badają, mają wyniki, itp.i musimy Im zaufać :)
Ja bym poprosiła orecepte awaryjna jak by coś zaczęło się dziać np przy niedzieli

Dziewczyny pięknego dnia Wam życzę i samych dobrych wiadomości :)
@dżoasia - pamiętaj że od dziś koniec z winem :)

Ja dziś znów sikłam :p Już nie ma cienia tylko ładna druga kreseczka :)
Mogłabym teraz na betę na skrzydełkach pofrunąć :D
Haha od dzisiaj zamiast wina bedzie clexane :p
Ale się cieszę z tych twoich kreseczek!! Dawaj znać jak tylko będziesz mieć wynik bety :*

reklama
Do góry