reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Doris30:-) czekamy na wieści kiedy przytulisz swojego kropusia ❤
@mala87 @Evelevel @Iskra_82 Kochane niech bety będą do nieba ✊✊✊
@Aguleczka29 @hope322 czekamy na focie ! Niech maluszki pięknie rosną ✊
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinien ✊✊✊ czekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisać :D czekamy na pozytywną bete :D trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤✊ już na te następne 9 miesięcy ✊
No to przyszalałyśmy w tym roku :D
Jeszcze @limoncia1 Pięknego przyrostu!!!
Dziewczyny powodzenia!!
Miłego dnia 4U all :D

reklama
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinien ✊✊✊ czekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisać :D czekamy na pozytywną bete :D trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤✊ już na te następne 9 miesięcy ✊

Dziewczyny pięknego dnia Wam życzę i samych dobrych wiadomości :)
@dżoasia - pamiętaj że od dziś koniec z winem :)

Ja dziś znów sikłam :p Już nie ma cienia tylko ładna druga kreseczka :)
Mogłabym teraz na betę na skrzydełkach pofrunąć :D

Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak mi przykro... :(

Poza łyzeczkowaniem jest jeszcze opcja wywołania porodu tabletkami. Można zadzwonić wcześniej do szpitala, porozmawiać z oddziałowa i dowiedziec się jak to wyglada... Jeśli byś sobie życzyła możesz zrobić badanie kariotypu. m, ze oddział ginekologiczny na Czerniakowskiej bardzo ściśle współpracuje z oddziałem genetyki z Sobieskiego. Choć by po to żeby potem nie myśleć całymi nocami czy to immunologia czy może przypadkowa wada genetyczna nie mająca wpływu na kolejne starania.
Tulę :*

Ale dziś dzień! Dziewczyny dla każdej z Was wspaniałego dnia, niech bety pięknie rosną, na każdym usg niech bedzie widać piękne zdrowe maleństwa no i @dżoasia czekam na Ciebie! Fluidy bliźniacze słałam Ci całą noc,mam nadzieje że odebrałaś??:-D

Ja mam czasami sucho czasami mokro (lecę wtedy do wc zobaczyc czy to nie krew więc to też stresujące jest). U mnie przez to krwawienie dopiero na ostatniej wizycie dostałam przykazanie wykończenia tych leków, które mam i na nowe recepty już nie dostałam. Więc też powoli schodzę z dawek, ale nic się złego nie dzieje. Lekarze nas badają, mają wyniki, itp.i musimy Im zaufać :)
Ja bym poprosiła orecepte awaryjna jak by coś zaczęło się dziać np przy niedzieli

Dziewczyny pięknego dnia Wam życzę i samych dobrych wiadomości :)
@dżoasia - pamiętaj że od dziś koniec z winem :)

Ja dziś znów sikłam :p Już nie ma cienia tylko ładna druga kreseczka :)
Mogłabym teraz na betę na skrzydełkach pofrunąć :D
Haha od dzisiaj zamiast wina bedzie clexane :p
Ale się cieszę z tych twoich kreseczek!! Dawaj znać jak tylko będziesz mieć wynik bety :*

reklama
Do góry