reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dobra wiadomość nie muszę jechać jutro na betę aż do Goleniów okazało się że Labolatorium w Połczyn-Zdrój u e szpitalu ma dyżur i zrobią mi wynik i wyślą mi po ok 2 h na maila:) M wróci że służby i jedziemy i po co ja się tak marwilam że nie będę miała gdzie zrobić uffff mi lżej a mjemu M to jz wogole happy, głową mnie coraz bardziej boli:/

No i biorę tak jak doktor kazała chociaż się śmiała że pewnie będą jajca z tym moim odstawianiem...ale mąż mi tłumaczył że nie mogę być mądrzejsza i pilnuje mi leków :laugh2: dzięki Bogu narazie żadnych plamien do poniedziałku mam brać dupka3x1 jak nic się nie będzie działo to zejść z luteiny podjezykowej z 2x2 do 2x1 i tak przez 5dni i jak dalej nic się nie będzie działo to dupek 2x1 .. No i to opakowanie crinone dokończyć i już nie brac..
To do kiedy masz zejsc zalkowicie z lekow? Ty sporo masz tego prg, ja mialam tylko crinone 3x1 i od chyba 2 tyg biore 2x1 no i tak jak pisalam do 13tc bede juz na 0. Mi moj M "zamknal" mi recepte w aptece i zostalo mi tylko jedno opakowanie, wiec nie mam wyjscia, musze zejsc do zera :p Tez mi gadal caly czas, zeby lekarzy sluchala i w koncu powiedzial dosc hehe teraz, zeby uzyskac recepte musialabym do kliniki dzwonic :)

To do kiedy masz zejsc zalkowicie z lekow? Ty sporo masz tego prg, ja mialam tylko crinone 3x1 i od chyba 2 tyg biore 2x1 no i tak jak pisalam do 13tc bede juz na 0. Mi moj M "zamknal" mi recepte w aptece i zostalo mi tylko jedno opakowanie, wiec nie mam wyjscia, musze zejsc do zera :p Tez mi gadal caly czas, zeby lekarzy sluchala i w koncu powiedzial dosc hehe teraz, zeby uzyskac recepte musialabym do kliniki dzwonic :)
No sporo bo mi spadał mimo super rosnącej bety .. do 8tc mam już być na 0 :( trochę się boję ale nie wiem no ufam swojej Pani doktor i robię tak jak mówi :D
Ah Ci nasi mężowie :D

Ale aż serce pęka ... Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa mój M mówi że aż za bardzo.. :(
I jeszcze moje wrażenie, że dziś mniej mokro mam albo i w ogole..
Sylwia z tego co pamietam to Tobie się udało, prawda? Jak tak to nie przejmuj się, ze jest trochę mniej mokro albo wcale bo to normalne. W pierwszym trymestrze tak może być. Za to w 2 jest o wiele więcej wydzieliny :)

reklama
Do góry