reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Cycki to dobry znak,znaczy że rosnąA u mnie calkiem dobrze, dziekuje, ze pytasz. Tak jak pisalam mdlosci juz przeszly, moze nie czyje sie "na zoladku" jakos fantastycznie ale jest prawie dobrze. Mdli mnie jak jestem glodna. Poza tym, cycki bola i mam ciagly stres o zdrowie maluszka. Oby do piatku. A jak u Ciebie poza mdlosciami![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
U mnie żyję tylko mdłościami bo zdarza się,że mnie wykańczają,zaczynam mniej pracować,bo już tylko po 6 godzin. Poza tym czekam na wizytę 4 stycznia,i sres o zdrowie maluchów też mnie często ogarnia. Mój M swiruje ze mną jak z jajkiem albo bardziej,nie pozwala mi nic robić. Zastanawiam się nad badaniami bo dr dała mi strasznie dużo ich do wyboru ale nie wiem czy się decydować...
dżoasia
Podwojnasierotka, ja za 2gim razem zaszlam ale poronilam ciaze blizniacza. To bylo we wrzesniu. Teraz jestem obstawiona lekami po uszy a nawet wiecej i we wtorek kolejny transfer. Mam nadzieje, ze teraz sie uda donosic ciaze. Jezeli w ogole dojdzie od zagniezdzenia, bo teraz.tego najbardziej sie obawiam. Zobaczymy. Kilka str wczesniej pisalam jakie teraz mam leki. Ale u mnie troche immunologia szwankuje, wiec mam naprawde duuuuzo lekow. Moj maz dzisiaj spojrzal na moja polke (bo wczoraj robilam remanent i liczylam ile czego mi zostalo) i zapytal czy mi nic po tych lekach nie jest@dżoasia i jak udało się Wam w końcu??
Jutro dzwonię jeszcze raz aby poinformować to dowiem się o dalszych działaniach. Pytałam orientacyjnie, bo jestem na zwolnieniu i zastanawiam się czy ciągnąć je dalej. Pracuję fizycznie na magazynie i myślę o tym, żeby odpocząć i zregenerować organizm przed następnym podejściem gdyż niestety ta praca nie pomaga mi w naszych staraniach..
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Jesli chodzi o prace to ja zawsze do ostatniego dnia jestem w pracy, nawet przed punkcja jezdzilam rowerem i prace tez mam ciazka fizyczna, ale po punkcji i transferach mam urlop
Jakie badania?Cycki to dobry znak,znaczy że rosnąmoje chyba póki co nie mają zamiaru [emoji14]
U mnie żyję tylko mdłościami bo zdarza się,że mnie wykańczają,zaczynam mniej pracować,bo już tylko po 6 godzin. Poza tym czekam na wizytę 4 stycznia,i sres o zdrowie maluchów też mnie często ogarnia. Mój M swiruje ze mną jak z jajkiem albo bardziej,nie pozwala mi nic robić. Zastanawiam się nad badaniami bo dr dała mi strasznie dużo ich do wyboru ale nie wiem czy się decydować...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
walczaca o szczescie
Raczej można będzie od razu jak wszystko będzie w porządku i jeżeli masz taką pracę to lepiej zostań na zwolnieniu.@dżoasia i jak udało się Wam w końcu??
Jutro dzwonię jeszcze raz aby poinformować to dowiem się o dalszych działaniach. Pytałam orientacyjnie, bo jestem na zwolnieniu i zastanawiam się czy ciągnąć je dalej. Pracuję fizycznie na magazynie i myślę o tym, żeby odpocząć i zregenerować organizm przed następnym podejściem gdyż niestety ta praca nie pomaga mi w naszych staraniach..
dżoasia
Anet ale jak to nie mozesz sie ruszyc??!!Boze nie!!!!! Nie moge sie ruszyc
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a gdzie bylas na usg?Zadzwoniłam wyjąc do Novum i jutro mam wizytę u dr Zygler... Boże, tak bym chciała zeby ta dzisiejsza pani dr - ze skądinąd świetnymi ocenami na znanym lekarzu - po prostu sie pomyliła... Tak bardzo. Ale ja tego serduszka tez nie widziałam... Na pierwszym i drugim usg tak pięknie biło. Dzis nic nie pulsowało. Boże spraw aby to była pomyłka... Koszmarna pomyłka...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Zostawilam dziś tą kartkę umamy ale jest tam.na pewno papa,nifty, badania płodu z.krwi matki, coś na m... powiedziała mi że niektore kosztują ok 2 tysiecyJakie badania?
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dziewczyny... Jeszcze w czwartek pisałam Wam, ze Dzidziuś ma 15,6 mm, ze wszystko jest super, ze jak to powiedziała pani dr: nie ma sie do czego przyczepić... Dzis poczułam niepokój. Żadnych plamien, ni kropki, lekki ból brzucha ale nie jakis dramatyczny. Ale to uczucie ze cos jest nie tak. Znalazłam na szybko ginekologa. Wlasnie wyszłam z usg i ledwie pisze bo łzy mi zalewają telefon... Serduszko przestało bić. Nie ma serduszka. Dzidziuś ma... miał... 18 mm. Ale pani dr badając i dopochwowo i przez powłoki mowi ze serce nie bije... Przestało. Boże. Chce umrzeć razem z tym Dzidziusiem...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
labelladurmiente
Kochana a gdzie bylas na usg?
Centrum Zdrowia Kobiet, przy Modzelewskiego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: