reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To leż kochana i nie wybieraj się jutro czasem do pracy. Błagam, tylko nie panikuj :*
Będzie dobrze. Masz relanium?

A który do dpt? Niestety te krwawienia często sie zdarzają i nie zawsze świadczą o niczym złym. Także staraj sie odpoczywać,weź nospe i jak masz to tez relanium!

Relanium nie mam, ale wzielam wlasnie nospe. Dzis 18 dpt. Chyba tym samym kwestia zwolnienia sie rozwiazala.... gdyby wszystko bylo dobrze do wizyty w czwartek, nie patrze i od razu biore zwolnienie. Jutro na szczescie nie ide do pracy, kolejnych kilka dni mam wolnych. Ale sie boje dziewczyny :(

Nadzerka raczej nie, przy nazderzce krwawienie wygladalo inaczej.

reklama
Relanium nie mam, ale wzielam wlasnie nospe. Dzis 18 dpt. Chyba tym samym kwestia zwolnienia sie rozwiazala.... gdyby wszystko bylo dobrze do wizyty w czwartek, nie patrze i od razu biore zwolnienie. Jutro na szczescie nie ide do pracy, kolejnych kilka dni mam wolnych. Ale sie boje dziewczyny :(

Kochana jak chcesz to mogę ci podrzucić ze 2 tabletki. Daj adres i jestem za 10 min :D

Nie chce cie fatygowac :( A czy powinnam je wziac, ono mi jakos inaczej pomoze niz nospa?
Po pierwsze się trochę uspokoisz, a po drugie działa ponoć super rozkurczająco i relaksująco na macicę. Żadna fatyga, jakbym ja była w takiej sytuacji to bym się nie zastanawiała. Jutro koniecznie idź na wizytę, a tymczasem dawaj adres na priv, póki jeszcze nie łykałam eliksiru na endo :)

Połóż się, odpocznij i staraj się jak najmniej wstawać. Wiem, że to trudne ale może to naprawdę nic poważnego. Ostatnio tu krwawienia się pojawiają na forum, ale nie zawsze są groźne. Oby i u Ciebie tak było. Ja przyznam, że przy krwawieniu nie brałam relanium, bo nie miałam. Ratowalam się nospa i się udało. Ale relanium podobno bardziej uspokaja (macice też).

Dziewczyny, coraz wiecej tej krwi. Dzwonilam do kliniki, mam mimo to czekac do jutra i z samego rana przyjechac na badanie. Zywa krew niestety. Ja juz nie moge :(

reklama
Do góry