reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No mowie ci serio xD W srode jak bylam i jedna z nich mi sama podawala zastrzyk, kazala aby ta kropelka wyleciala, czyli tym samym powietrze ulecialo a wczoraj jak bylam odebrac opakowanie na 7 dni, to kolejna u nich to samo mowila. Ale powiem ci, ze ja to tez tak znam. Ciotka jak zastrzyki robila pacjentom, tez zawsze kopelke wyciskala. Wiec dla mnie to normalka co one mowily, nie kwestionowalam, iz cos w tym nieprawidlowego :oo:
Ale Ty mówisz o prolutexie i ja też tak robię i taką dostałam instrukcje,w strzykawce nie moze być powietrza. A powietrze zostaję w ampułkostrzykawkach i one specjalnie tam mają powietrze :-)

reklama
No i dupa... bylam na wc... na podpasce jasna krew, wyleciala razem z lutinusem, ale widze ze dalej lekko leci.

Dzwonilam do kliniki, mam aplikowac lustinus bez aplikatora, ale ja watpie abym podraznila... Jak dzis wieczor dalej bedzie, mam jechac na wizyte jutro z rana :/
To leż kochana i nie wybieraj się jutro czasem do pracy. Błagam, tylko nie panikuj :*
Będzie dobrze. Masz relanium?

Ale Ty mówisz o prolutexie i ja też tak robię i taką dostałam instrukcje,w strzykawce nie moze być powietrza. A powietrze zostaję w ampułkostrzykawkach i one specjalnie tam mają powietrze :-)
A który do dpt? Niestety te krwawienia często sie zdarzają i nie zawsze świadczą o niczym złym. Także staraj sie odpoczywać,weź nospe i jak masz to tez relanium!

reklama
Do góry