reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marcikuk, dokladnie o tym samym pomyslalam. Proponuje,zeby kazdy polityk choc raz sie stymulowal i wtedy bedziemy mogli pogadac o in vitro.Dla niech te hormonty, to jak lykanie witaminek, sama przyjemnosc!!! Niech sami poczuja,jakie to jest obciazajace dla organizmu i samopoczucia.

Madmax, lez kochanie. Faktycznie, Gienek jest dobrym przykladem na to,ze nie ma co sie stresowac. Trzeba tylko dla dobra malenstw lezec i czekac az to paskudztwo sie wchonie.

Adus, to chyba tylko chwilowe zwatpienie i slabosc.Co? Wiem,ze nie jest latwo, bo mam rowniez podobne mysli jak Ty.Staram sie je odpychac jak tylko moge najdalej. Musimy wierzyc ,ze nastepnym razem bedzie dobrze. POzytywne myslenie przyciaga pozytywne reakcje. Gieniek pisala ostatnio ,ze to jest tak, jak z miejscem parkingowym. Jesli wyjedziemy i juz na starcie bedziemy myslec,ze nie bedzie miejsca, to faktycznie go nie bedzie. Natomiast jesli zmienimy myslenie na pozytywne, to miejsce sie znajdzie :)

reklama
madmax - dziekuje u mnie ok wszytsko. Poki co plamien brak ale u mnie to tak raz w miesiacu to za jakies 2 tygodnie nastepne - oby nie. W czwartek jedziemy na polowkowe wiec juz czekam z niecierpliwoscia by zobaczyc dziub dziuby. Dzisiaj mielismy spotkanie w sprawie mieszkania ale rozowo to nie wyglada, tzn nie zaczna dzialac dopoki dzieci sie nie urodza. A jak juz zaczna dzialac to to troche potrwa, wiec musze wywalic polowe mebli zeby lozeczka i rzeczy dzieci upchnac. Chyba ze wczesniej ktos bedzie sie chcial zamienic. A poza tym odliczam dni do urlopu :D
Ty lez z nogami do gory i sie nie martw, bnedzie dobrze. Gienek mala krwotok i wszystko dobrze wiec u ciebie plamienie nie zaszkodzi i tego sioe bedziemy trzymac. Powiedz kiedy masz nastepna wizyte no i co o tym krwiaku powiedzial lekarz?

marcikuk- w zasadzie to lekarz mi nic na temat krwiaka nie powiedział a ja byłam w takim szoku że nie spytałam nawet czy jest duży. No ja też od 15 mam mieć wczasy i nie wiem co bedzie, czy bede mogła jechać, powodzenia z z mieszkaniem, pozdrowionka
Kinga1-encorton brałam na poczaątku i zastrzyki z clexane również a potem do teraz akard.

Stąd moje pytanie czy przy krwiaku można brać akard bo z tego wszystkiego nie zapytałam gina.

Dziś miałam pierwszą weryfikację. Czekam na telefon z Invicty. Transfer miałam w sobotę, punkcję w poniedziałek.
Beta - 2 - to pewnie jeszcze po choragonie
estradiol 2263
progesteron 25,71

Co sądzicie?

Madmax 78 - trzymaj się, będzie dobrze:)

madzielanek,zosia,madmax-dzieki za wsparcie..zrobilam sikanca i niestety..napisalam do lekarza zobacze co powie na ten wynik...

Labo ..wspolczuje...ty chyba 2 dni wczesniej mialas transfer?

modne smoczki :-)

562822_260860947358663_1484359753_n.jpg

reklama
labo, przykro mi :-( Tyle podejsc macie juz za soba i coagle nic :-( macie mrozaczki? Przeprasam,ze pytam , byc moze pisalas ale nie moge sobie przypomniec.

Do góry