reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewuszki kochane - jaki powinien być poziom tsh przed inv? Właśnie odebrałam wyniki i analizuje :-D U mnie jest 1,330 przy normie 0,270-4,200. Niby w normie. Dziś już (albo dopiero) drugi dzień zastrzyków - Puregon 150j - na razie z górki - zupełnie nieźle się to podaje. W czwartek pierwsze podglądanko - co się w brzuchu nawyprawiało.
Zosia_K - 3 mam kciuki za bąbelka - gdzie mu będzie lepiej niż u Ciebie w brzuszku:tak:

reklama
Kinga zupełnie Cie rozumiem. A jeśli chodzi a akupunkturę to słyszałam że jest skuteczna, ja akurat chodze na refleksologie, taka jej odmianę, specialnie na ivf, ale gdyby akupunktura była w moim maisteczku to bym z niej skorzystała. W książece w kótrej wam polecałam, dziewczyna tez wspomagała się tą metodą. ma Córeczkę i bliźniaczków

Ilonka TSH super, też takie miałam przed podejściem, trzymam kciuki za podglądanko

Madmax koniecznie zadzwoń do lekarza, ale proszę zachowaj spokój, nie ejdna tu na forum miała plamienia po czym okazywało się że wszystko jest ok. trzymam kciuki za Ciebie

Elalala a jak ty się czujesz kobietko, fajnie że w UK w koncu mamy lato :-)

zosia ja nie robiłam tego zdjęcia, kumpela mi podesłała, ale jest śmieszne dlatego się z Wami podzieliłam :-)
Co do mrozaczka to niestety ja mam też tylko jednego, ale Ty teraz o nim nie myśl, tylko dbaj o swojego maczka w brzuszku. Nie możesz się denerwować i stresować, odpoczywaj jak najwięcej i korzystaj ze słoneczka póki jest :-).
A co u mnie..... po staremu, pracuję i mam stresa, bo do wykonania planu nam duuużo brakuje a już się zbliża koniec miesiąca :-(
A tak poza tym to w sobotę idę na usg tarczycy oraz na pobranie krwi, aby sprawdzić mój poziom TSH i FT4 bo już niedługo transfer mojego jedynego mrozaczka.

Cały czas Was podczytuję, jestem na bieżąco, ale się nie udzielam bo u mnie nic ciekawego na razie się nie dzieje.

madmax zadzwoń do lekarza, tak będzie najlepiej. A i oczywiście gratulki za bliźniaki, cieszę się, że 2 fasolinki przetrwały i mają się dobrze. Nadal trzymam &&&&&&&&.

ilonka myślę, że wynik TSH jest jak najbardziej ok, ja właśnie zbijam bo miałam już ponad 5

irkaw przykro mi, ale Kinga ma rację powtórz Betę za 2 dni, być może zarodek późno się zagnieździł.

Ostatnia edycja:
irkaw "sikaniec" może nie wyjść bo jest mniej czuły, na forum kilku dziewczynom test sikany nie pokazał ciąży a poziom beta HCG był wysoki

labo75 nie ma innej opcji jak wysoka beta, wszyscy czekamy jutro na pozytywną wiadomość, wiruski dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
moje kochane,
podczytuje was i mniej wiecej wiem co u kazdej z was slychac...tesknie bardzo, ale wiem, ze taka przerwa od forum jest mi potrzebna, bo u mnie znow sie miesza z ta torbiela...2 sierpnia mam wizyte u lekarza, wpadne powiedziec co u mnie dalej...

oczywiscie pamietam i was, modle sie codziennie o wasze maluszki i caly czas mocno wierze, ze coraz wiecej z nas bedzie mamami!!!
zaciskam kciuki i aby jak najwiecej dobrych informacji &&&:tak:

buziaki :*:*

Do góry