Miala byc wizyta niby tylko z recepta,ale jak spytala o usg to stwierdzilam,ze zrobie.Chce byc spokojniejsza,bo ciagle mysle czy maluszek rosnie.Niewiem czy tylko ja tak ciagle negatywnie jestem nastawionaNo to superzobaczysz maluszka przed Swietami
![]()
reklama
Zwykłe -przeziembienie bo na nic innego nie może mi wystawić tym bardziej że ciągnę od 22.09
To niezłe przeziębienie Cię dopadło
Dobrze że niektórzy lekarze mają w sobie choć trochę empatii
Dziewczyny od trzech dni wpierdzielam ananasa i mam już powoli dość [emoji4] ale cel jest nadrzędny.Mam nadzieje,ze dodatkowo pomogę Bąbelkowi się zadomowić w moim brzuchu.Czy Wy tez praktykowalyscie/praktykujące tą mądrość?Wczoraj kazałam mojemu M przywitać się z Bąbelkiem - uroczy widok [emoji4] Musi być dobrze!Modle sie o to codziennie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też się zajadam, ale ja uwielbiam ananasy więc to nie problem.
Jak Cię odrzuca to zrób sobie z niego jakiś koktail. I pamietaj...tylko do 3dpt, potem już nie można.
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ale to już sama sobie zmniejszasz, tak? Bo lekarz już wcześniej kazał Ci odstawić i nie mówił nic o ponownym włączeniu, prawda??;-)Dzieki za infoJa dalej biore 2x1 crinone i tak planuje jeszcze tydzien, potem zejde do 1x1 to bedzie tak 11+3 i do 12-13tc planuje juz calkowicie odstawic
![]()
walczaca o szczescie
Możesz ;-) Aby Ci się tylko dawka zgadzała czyli nadal 6 x100 ;-)Hej hej,
tymczasem zrobiłam dzisiaj badanie progesteronu i bety - w invikcie są tzw weryfikacje i pierwsza wypada właśnie 3dpt, ale wyników jeszcze nie mam...
Mam do was pytanko - biorę teraz lutkę, 6x100 mg, ale lutka mnie straszliwie podrażnia, mam jej już dość, chociaż to dopiero trochę ponad tydzień - czy myślicie, że na jeden-dwa dni mogę przejść na lutkę doustną, żeby trochę uspokoić sytuację?
ps. trochę potrwa, zanim was ogarnę i zorientuję się kto i co, więc wybaczcie, że na razie piszę tylko o sobie![]()
Ja zamieniam właśnie odwrotnie i pytałam wczoraj dr, to powiedziała że jak coś dokucza to można stosować zamiennie.
hope322
Ja tez sie caly czas martwie, to normalne. Napewno maluszek pieknie rosnie. Trzymam mocno kciuki i czekam na fotoMiala byc wizyta niby tylko z recepta,ale jak spytala o usg to stwierdzilam,ze zrobie.Chce byc spokojniejsza,bo ciagle mysle czy maluszek rosnie.Niewiem czy tylko ja tak ciagle negatywnie jestem nastawionanormalnie nie potrafie sie cieszyc jeszcze.
JoannaRak
Po świętach sprawdzę,ostatnio miałam około 17
Jeny ale to sie ciagnie u Ciebie ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bardzo łatwo; ) byłam tam moze z 5 min sprawdził dokumenty tylko i tyleOoo to super ze tak łatwo poszło. Orzecznicy też ludzie![]()
Podziel się: