Tak jutro sie zapisze na piatek na usgMyślałaś aby iść do innego lekarza?
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Ohohoho.Ja już od wczoraj łykam damską wiagrę(małe niebieskie gówienka o nazwie estrofem
)
labelladurmiente
Nie :-) u mnie w klinice nacina sie tylko dwudniowe i trzydniowe,blastek nie :-)
Jutro sie widzimy w klinice? Ja mam wizytę na 11:20, w powinnam przed 11 byc na miejscu. Wiec moze sie spotkamy pod gabinetem dr Z? [emoji4] Tak około 11:00?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Justin87
Dziękuję, już @Koniczyna82 mi też to napisała.Nie :-) u mnie w klinice nacina sie tylko dwudniowe i trzydniowe,blastek nie :-)
Jeszczeniematka
Hehe, tak to bywa w ciąży
Toż to w punkt trafiona hodowla jajec![]()
Hehe[emoji12] Obyś była dobrym prorokiem [emoji4]
Nie, na agatowej 10Czy to może w okolicach Arkadii? Na Dzikiej?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Nie biorę innej opcji pod uwagę! Miałaś mi zagrzać miejsce na samolocie, nie wyobrażam sobie zeby coś mialo byc nie takHehe[emoji12] Obyś była dobrym prorokiem [emoji4]
ewelinka85
Zaangażowana w BB
Witam dziewczyny , przepraszam ze się nei odzywałam , ale synek był chory. Robiłam test w środę wyszły dwie kreski , miałam robić betę w sobotę ale nie mogłam iść i zrobiłam w poniedziałek i dzisiaj. Poniedziałkowa neta wyszła 232 a dzisiejsza 830 za tydzień powtórka.
Nasze dwa ostatnie mrozaczki 5 dniowe
PIĘĘĘĘĘKNAAAAAAA!!! :*
Wstepnie powiem Ci, ze bylam przerazona, ze tak malo. Nie wiem czemu, ale ubzduralam sobie, ze powinno byc dwa razy tyle. Obys miala racje z Twoja wczesniejsza wypowiedzia, ze W. tym razem mial szczesliwa raczke
Nie wolno dawać i zabierać jeśli idzie o prg. Jak coś dodasz to trzeba dawać dalej inaczej robisz spadek. Dopiero jak ciaza jest koło 8 tygodnia po kolei się prg się zaczyna odstawiać po troszku.
Dzieki Koniczynko
reklama
Koniczyna82
Ach, to na terenie hospicjom prenatalnego. Tam faktycznie bardzo dobrzy specjaliści są szczególnie od echa sercaNie, na agatowej 10
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: